Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Frömattor för odling av småblad inomhus, All Year Round mix

Frömattor småblad, All Year Round mix

4 frömattor avsedda för odling av småblad / mikroblad.

Pris: 69 kr
Ej i lager
Artnr: 24023
Fri frakt över 599kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Frömattorna skapar en underbar kombination av olika sorter som kan odlas året runt inomhus.
Frömattorna underlättar sådden och passar för odling i krukor, lådor och i köksträdgården.
Fröna är placerade med optimalt avstånd från varandra och man behöver inte oroa sig att det blir för många frön i en låda eller kruka.

Förpackningen innehåller 4 frömattor i storlek 20x20 cm.
Fröna är avsedda för odling av småblad / mikroblad.

Broccoli: Bladen innehåller koenzym Q10 och är rika på polyfenol. Passar till sallad och gröna smoothies. Skördeklar på 5-7 dagar. Behöver ljus, värme, luftigt och bördigt substrat. Odlas inomhus, i växthus och på friland.

Smörgåskrasse: Bladen har en trevlig pikant smak. Passar sallad, gröna smoothies och äggrätter. Skördeklar på 3-5 dagar. Behöver ljus, värme, luftigt och bördigt substrat. Odlas inomhus, i växthus och på friland.

Rödbladig rädisa: Bladen har en trevlig brännande smak och är rika på vitamin C. Passar till sallad och gröna smoothies. Skördeklar på 5-7 dagar. Behöver ljus, värme, luftigt och bördigt substrat. Odlas inomhus, i växthus och på friland.

Rädisa: Bladen har en trevlig brännande smak och är rika på vitamin C. Passar till sallad och gröna smoothies. Skördeklar på 5-7 dagar. Behöver ljus, värme, luftigt och bördigt substrat. Odlas inomhus, i växthus och på friland.

Viktigt! Jorden ska vara ogräsfri, markytan ska vara fuktig och frömattan täcks med jordlager på 1 cm. Vattna direkt efter sådden.

TIPS! Kan även användas för odling i hydrokultur i t.ex. Groddis där mattan klipps till i lämplig storlek och läggs på gallret och hålls fuktig. Börja odla under lock och när groddarna kommer upp avlägsnas locket.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2022 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.