Fri frakt över 499 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Arbetsbyxa Felicia, vinröd
Arbetsbyxa Felicia, vinröd bak
Arbetsbyxa Felicia, vinröd sida bak
Arbetsbyxa Felicia, vinröd sida
Arbetsbyxa Felicia, vinröd med lösa fickor

Arbetsbyxa Felicia, vinröd

Arbetsbyxa från Operose i modell för kvinnliga former.

Pris: 1199 kr
I lager
Artnr: 26340
Fri frakt över 499kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Arbetsbyxan har en hög midja med en rak linning. Den är ankellång och har en avslappnad passform över stuss och ben med lätt avsmalnande benvidd. De synliga stickningarna är i en ljusare nyans av byxan. Byxan är i en slitstark väv i 100% bomull, samma tyg som du hittar i vår modell Ava.

Hällorna i midjan ger plats för ett 4 cm brett skärp. Byxan har en hammarhank bak där du även kan hänga andra redskap eller handskar. Den har två djupa fickor fram som går över sidosömmen och ger två fickor baktill. Den ena har plats för ex sekatör och i den andra, som stängs med tryckknapp, kan du förvara din mobil.

De löstagbara fickorna köper du separat och du kan fästa dem antingen i bältet eller direkt i hällorna (upp till strl ca 48). På så vis kan du välja om du vill ha en eller två fickor eller kanske inga fickor alls.

Knäskydden fäster du utanpå med knappar, och dessa kan då ex tvättas separat! OBS! Då Felicia har en vidare benvidd äv våra tidigare modeller behöver du köpa knäskydd i strl M eller L för att dessa ska passa ordentligt!

(I denna produktion hamnade tyvärr knäskyddshällorna för högt upp, men för att inte slösa på naturresurser, tid och energi, så syr vi vid köp av knäskydd fast extra hällor i rätt höjd!)

Arbetsbyxan finns i storlekarna 34-52 och en länk till storleksguiden hittar du här. Om du tvekar mellan två storlekar, rekommenderar vi dig att välja den större då byxan är stum i midjan, men i övrigt har mycket rörelsevidd.

  • Byxorna kan tvättas upp till 60 grader, men tänk på miljön och tvätta hellre kallare.
  • Det vävda tyget är i 100% bomull, tillverkas i Turkiet och är certifierad enligt OEKO-TEX Standard 100, Class 1.
  • Byxorna är sydda i Litauen.

Färg: Vinröd

Finns i storlekarna 34-52 -> Vänligen ange önskad storlek i meddelandet på din beställning

Trädgårdsbyxor och arbetsbyxor för kvinnor

Snygga och mycket praktiska trädgårdsbyxor från svenska OPEROSE, designade för kvinnliga former med funktion och passform i fokus.
Alla modeller har två saker gemensamt: Den förhöjda svanken som gör att ländryggen hålls varm och du kan sitta på huk utan problem. De har också en slitstark stretch över knä, rumpa och större delen av midjan. Det gör att byxan formar sig efter kroppen och inte stramar på fel ställen. Storlekspannet är stort och du kan välja allt från strl 34-52.
De smarta funktionerna med löstagbara fickor och knäskydd gör att du blir mycket flexibel. Du kan välja om du vill ha fickorna fram eller bak, en eller två eller kanske vara helt utan. Knäskydden sitter på utsidan och när du är smutsig om knäna, behöver du bara tvätta knäskyddspåsen. På så vis slipper du tvätta byxorna i onödan och du sparar både på byxan och miljön.

Arbetskläder för kvinnor från Operose

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2021 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.