Fri frakt över 499 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Avtagbara verktygsficka, färg grön
Avtagbara verktygsficka med redskap, färg grön

Ficka stor, grön

Avtagbar verktygsficka i modell större.

Pris: 298 kr
I lager
Artnr: 27285
Fri frakt över 499kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Avtagbara verktygsficka i modell större.  

Insidan är förstärkt med cordura och det finns många fack för förvaring. 
Fickan har även en mindre ficka för sekatören där insidan är förstärkt med cordura. På ena kanten sitter ett band med tryckknapp där du kan fästa knivan eller sågar som vanligtvis bara går att trä på ett skärp.

Fickan är 36 cm bred och 28 cm hög.
  • Tvättas i 40 grader.
  • Tyget är i 100% bomull och tillverkas i Turkiet.
  • Insidan är Cordura/100 % polyamid och tillverkas i Tyskland.
  • Fickan är sydd i Litauen.

Trädgårdsbyxor och arbetsbyxor för kvinnor

Snygga och mycket praktiska trädgårdsbyxor från svenska OPEROSE, designade för kvinnliga former med funktion och passform i fokus.
Alla modeller har två saker gemensamt: Den förhöjda svanken som gör att ländryggen hålls varm och du kan sitta på huk utan problem. De har också en slitstark stretch över knä, rumpa och större delen av midjan. Det gör att byxan formar sig efter kroppen och inte stramar på fel ställen. Storlekspannet är stort och du kan välja allt från strl 34-52.
De smarta funktionerna med löstagbara fickor och knäskydd gör att du blir mycket flexibel. Du kan välja om du vill ha fickorna fram eller bak, en eller två eller kanske vara helt utan. Knäskydden sitter på utsidan och när du är smutsig om knäna, behöver du bara tvätta knäskyddspåsen. På så vis slipper du tvätta byxorna i onödan och du sparar både på byxan och miljön.

Arbetskläder för kvinnor från Operose

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2021 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.