Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Citrusnäring Organic Citrus Focus, 1 Liter

Citrusnäring Organic Citrus Focus, 1 liter

Ekologisk näring för alla typer av citrusträd som främjar växtens utveckling och bidrar till riklig fruktsättning

Pris: 169 kr
I lager
Artnr: 28393
Fri frakt över 599kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Citrusnäring - Organic Citrus focus är en ekologisk, flytande näring för alla typer av citrusträd som främjar växtens utveckling och bidrar till riklig fruktsättning. Rekommenderas för användning under hela året. Innehåller en fullständig profil av rena organiska näringsämnen inklusive de spårämnen och komplexa organiska föreningar som är särskilt viktiga just för citrusväxter. 

Vår leverantör har alltid haft fokus på jordens struktur och mikroliv. Det är ju jorden vi gödslar så att växten kan ta upp näring på ett bra sätt. Även i denna nya ekologiska serie har stort fokus lagts på att bygga upp jordens förmåga att bidra till att näringen kan tas upp i växten på ett effektivt sätt. 

Samtliga näringar är ekologiska och säljs i ett koncentrat sammansatt av 100 % vegetabiliska råvaror och är godkända för ekologisk odling. Samtliga näringar uppfyller också kraven på definitionen av vegansk näring.  De innehåller en fullständig profil av rena organiska näringsämnen inklusive spårämnen och komplexa organiska föreningar.  
Näringarna är också berikade med humus- och fulvinsyror som bidrar till uppbyggnad av en bördig jord samt rent tångextrakt som ökar växternas ämnesomsättning och uppmuntrar tillväxt av nyttiga jordmikrober. Det gör växten mer stresstålig och mer motståndskraftig mot ohyra.

Användning:
Organic Citrus Focus är en balanserad näring som med fördel ska användas regelbundet från mars - oktober. Under plantans tillväxtperiod vattnas den med näringslösningen en gång i veckan. Mellan november och februari då tillväxten är långsam minskar du frekvensen till en gång i månaden.

  • Blanda 5 ml av näringen per liter vatten
  • Om bladen är bleka och gulaktiga, ge näringslösningen mer frekvent
  • Förpackningens lock kan användas som mått, den rymmer cirka 20 ml näringslösning
  • OBS! Undvik att vattna direkt på blad och blommor då det blir fläckar eller bränner bladen i sol.

Innehåll:
NPK 3-2-4

 
© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2022 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.