Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Handlotion 300 ml, Kitchen Garden

Handlotion, Kitchen Garden 300 ml

Lugnade handlotion gjord på jojoba- och mandelolja som mjukgör och verkar skyddande på huden.

Pris: 145 kr
Ej i lager
Artnr: 25822
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 599kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

En lugnade handlotion gjord på jojoba- och mandelolja som mjukgör och verkar skyddande på huden. Lättabsorberande kräm som efterlämnar en mjuk doft av mandel och finaste apelsinblom. Arnikaextraktet hjälper till att återuppbygga skadad hud. Ett måste för hårt arbetande trädgårdshänder!

Tips! Komplettera din handlotion med handtvål från Fikkerts.

Innehåll: 300 ml

Om Fikkerts

Det i fyra generationer familjeägda Fikkerts har fångat doften av de engelska trädgårdarna i över hundra år. De har producerat naturliga produkter med terapeutiska egenskaper sedan 1903. 

All tillverkning sker i Yorkshire, England.

Fikkerts startade sin verksamhet 1903 med tillverkning av dåtidens mediciner som hade sin grund i det botaniska apoteket. De hade stor framgång med mediciner som Cherry's Slumber Tea, Neoklenze Herbal Laxative, hostmediciner och liniment av olika slag. 

När de kemiska läkemedlen så smått började göra intåg blev de botaniska apoteken mindre populära och Fikkerts växlade succesivt över sin verksamhet till vad de är idag - Naturlig hudvård med terapeutiska egenskaper från det botaniska apoteket. 

 

 

 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2022 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.