Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Substral Myrpulver 250 g
substral-myrpulver-anvandning.jpg
substral-myrpulver-info.jpg

Substral Myrpulver

Myrpulver som kan förstöra upp till 12 myrkolonier och hela bon på en enda behandling.

Pris: 99 kr
I lager
Artnr: 17955
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 599 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Substral Myrpulver (250g) innehåller Spinosad som är ett aktivt änme utvunnet ut jordbakterier. Myrorna lockas av det sockerhaltiga pulvret. Lockmedlet absorberas och transporteras tillbaka till myrboet där pastan med det aktiva ämnet smittar de övriga myrorna i boet.

Bruksanvisning
Tvätta händer och exponerad hud före måltider och efter användning. Förhindra åtkomst till beten av barn och djur. Förvara på en säker plats. Farligt för bin. Använd inte där livsmedel, foder eller vatten kan bli förorenat. Använd inte i närheten av avlopp. Förhindra att ytvattenavrinning kommer ut i avlopp. 

Applicera direkt på boet. Kan förstöra en hel myrkoloni med en applicering. Är inte avsedda för att döda myror omedelbart. Myrorna tar med sig betet tillbaka till boet och hela kolonin kan förstöras. Effektivt upp till en månad. Bekämpar myror och deras bon. Det bör vara ett uppehåll i minst 28 dagar innan produkten appliceras på nytt.

Målorganismer:
Hymenoptera: Formicidae - vuxna och larver - Myror inklusive Lasius niger (svartmyra)

Avfallshantering
Efter avslutad användning ska förpackning och resterande innehåll hanteras på ett säkert sätt. Bortskaffa innehållet och behållaren i enlighet med lokala föreskrifter. Kontaminera inte vattendrag eller vattensamlingar med kemikalier eller den använda behållaren. Återanvänd inte behållaren.

Lagring och hållbarhet
Förvaras i orginalförpackningen.
Hållbarhet upp till 3 år.

Innehåller bittermedel som gör att myrpulvret verkar osmakligt för barn och husdjur.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.