Fri frakt t.o.m 24/12 Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Häcksax med trähandtag, 6 mm

Häcksax med trähandtag, 6 mm

Häcksax med vackert FSC-certifierat trähandtag för ett rent och exakt snitt.

Pris: 379 kr
Ej i lager
Artnr: 24247
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt t.o.m 24/12
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Häcksax med vackert FSC-certifierat trähandtag för ett rent och exakt snitt.

- Slipade kolstålblad i hög kvalitet med 'non-stick' PTFE-beläggning för rostbeständighet och ett jämnare, renare snitt.
- Stötdämpande fjädrings-funktion för extra komfort vid beskärning.
- 5-års garanti

För beskärning och formning av mjuka, icke-förvedade stjälkar och blad på häckar och buskar.

Skärdiameter: 6 mm

Vård:
Torka av med en oljad trasa efter varje användning för att hålla bladen i gott skick. Slipa vid behov.

Om Kent & Stowe

trädgårdsredskap från Kent & Stowe

Vertygen från Kent & Stowe bygger på tradition och är utformade för livet. Utbudet är omfattande och består av högkvalitativa redskap i rostfritt stål tillverkade i England för alla aspekter av odling, beskärning och underhåll i trädgården.

Den helt nya serien Garden Life består av redskap som är ca 40% lättare än orginalmodellen. Redskap som är nättare och lättare att använda i trånga rabatter och kring buskar och träd och för den som föredrar redskap som inte är så tunga men trots det har samma gedigna kvalitet.

Verktygen har utformats med funktionalitet, prestanda och estetik i åtanke. Hög kvalitet på huvuden i högkvalitativt rostfritt stål minskar markfriktionen och vidhäfning samtidigt som det ger ett utmärkt rostskydd. Handtagen är tillverkade i avsmalnande vackert askträ som ger en bra komfort vid användningen.

I sortimentet finns förutom olika typer av spadar, krattor och planteringsredskap allt från högkvalitativa beskärningsredskap med allt från knivar, sekatörer, häcksaxar och sågar, uppbindning med stil, samt en serie väldigt användbara trädgårdshandskar i mycket bra kvalitet.
Verktygen från Kent & Stowe har sitt ursprung i design och ritningar av trädgårdsredskap från 1800-talet. Det traditionella utseendet kombinerat med avancerad tillverkningsteknik ger sammantaget redskap som har både en skön känsla och hög kvalitet.

GARANTI

Grävredskap och krattor har hela 15 års garanti.
Sekatörer, sågar och beskärningsredskap har 5 års garanti.

 

Tips & Råd i Faktabanken

Vårda trädgårdens redskap

Skötsel av trädgårdsredskap

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2022 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.