Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Jobba hos Wexthuset

Vi har haft en fantastiskt utveckling de senaste åren. 
För att driva på och fortsätta vår starka tillväxt rekryterar vi nu flera viktiga nyckelpersoner till vårt framgångsrika team.

TILLSATT! - Performance Marketing Manager

Till Wexthuset söker vi nu en Performance Marketing Manager.

Wexthuset är en ledande e-handel för odling och trädgårdsskötsel. Vi har funnits sedan 2002 då vi började sälja pelargonsticklingar på nätet. 2005 öppnade vi upp för ett större utbud av odlingstillbehör och idag erbjuder vi ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för odling och trädgård. Vi har produkter som passar både nybörjare, mer erfarna odlare och trädgårdsmästare. I dagsläget skickar vi ut ca 800 ordrar per dag till kunder över hela Sverige. Vårt mål är att fortsätta vara unika på marknaden kombinerat med en stark tillväxt. Därför behöver vi nu en expert som tar vår E-handel till nästa nivå.
 
Kompetenser

Erfarenhet:

Rollen och Du

Du har ett utpräglat sinne för anskaffning genom webbtrafik, samt en hög förståelse för affären, nyckeltal och statistik, såväl som för marknadsföringsfunktionens affärsmål och långsiktiga P&L. Du är en stjärna på att driva trafik in på sajt genom trafikdrivande kanaler, samt är starkt processorienterad och datadriven. Du är i ditt arbetssätt van att skilja på nya respektive återkommande kunder, samt vet hur du ska fördela kostnaderna på dessa för att få ut maximalt värde för bolaget.

Då vi är i en tillväxtfas behöver du vara en person som känner dig engagerad i bolagets framgång och är förändringsbenägen. Du har ett högt mål- och resultatdriv, samt backar inte för en utmaning. Ditt mindset är ett starkt entreprenörstänk med en strävan att revolutionera e-handelsbranschen.

Tjänsten är på 100% med start snarast möjligt. Placering är i Enhörna, strax utanför Södertälje. Skicka ditt CV och personliga brev där du förklarar hur du har arbetat med detta tidigare till info@wexthuset.com om du tror att du är vår nästa Performance Marketing Manager. Urvalet sker löpande.

----------------------------------------------------------------

  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com