Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Jobba hos Wexthuset

Vi har haft en fantastiskt utveckling de senaste åren. 
För att driva på och fortsätta vår starka tillväxt rekryterar vi nu flera viktiga nyckelpersoner till vårt framgångsrika team.

TILLSATT! - Social Media Manager

Till Wexthuset söker vi nu en Social Media Manager.

Wexthuset är en ledande e-handel för odling och trädgårdsskötsel. Vi har funnits sedan 2002 då vi började sälja pelargonsticklingar på nätet. 2005 öppnade vi upp för ett större utbud av odlingstillbehör och idag erbjuder vi ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för odling och trädgård. Vi har produkter som passar både nybörjare, mer erfarna odlare och trädgårdsmästare. Vårt mål är att fortsätta vara unika på marknaden kombinerat med en stark tillväxt. Därför behöver vi nu Dig som tar vår sociala marknadsföring till nästa nivå.
 
Kompetenser Sociala Medier

Kompetenser Influencers

Erfarenheter

Rollen och Du
Du har en hög initiativförmåga med en beslutsamhet som gör att du även kan ro dina projekt i hamn. Du har ett starkt intresse för odling och växter, i kombination med en modern och nutida grafisk design. 

Du är van vid att arbeta i ett högt tempo och förstår vikten av impact av ditt arbete. Du utvecklar rapportering och utvärderar prestations- och engagemangseffekter av dina aktiviteter i såväl sociala kanaler som med influencers. Du följer upp ditt arbete med försäljningsdrivande KPIer som konvertering, ROI, click och öppningsfrekvens – snarare än antal inlägg per dag.

Du ser till att allt innehåll linjerar i alla kanaler med såväl vårt varumärke som med aktuella kampanjer. Bolagets uttryck, tonalitet, budskap och kvalitet är genomgående i din produktion och självklart är din svenska i skrift exceptionellt bra i såväl grammatik som språk. Du har ett skarpt öga för detaljer där inget stavfel eller annat ouppmärksammat sipprar igenom.

Då vi är i en tillväxtfas behöver du vara en person som känner dig engagerad i bolagets framgång. Ditt mindset är ett starkt entreprenörstänk med en strävan att revolutionera e-handelsbranschen.

Tjänsten är på 100% med start snarast möjligt. Placering är i Enhörna, strax utanför Södertälje. Skicka ditt CV och personliga brev där du förklarar hur du har arbetat med detta tidigare till info@wexthuset.com om du tror att du är vår nästa Social Media Manager. Urvalet sker löpande.

----------------------------------------------------------------

  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com