Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Växter & Fröer / Fröer / Ekologiska fröer

Ekologiska fröer till ätbart och blommor

Ekologiska fröer till grönsaker och blommor

Alla vill vi bidra till mindre användande av kemikalier i odlingen som har en negativ påverkan på vår miljö.

Genom att välja fröer som odlats ekologiskt går vi åt rätt håll och kan långsiktigt se fram emot sundare och mer naturligt motståndskraftiga växter.

Vi har ett stort urval ekologiska fröer till grönsaker och prydnadsväxter.
Välkommen att handla ekologiska fröer till ätbara växter och sommarblommor hos oss.

*

Här kan du välja ur vårt sortiment av ekologiska fröer på nätet. Vi har ett stort utbud av ekologiska fröer av både blommor och grönsaker.

Wexthuset är en certifierad hållbar e-handel och vi värnar särskilt om en klimatsmart odling. Vi vill bidra till mindre användning av kemikalier som har en negativ påverkan på vår miljö.

Ekologiska fröer är framodlade utan konstgödsel eller industriella bekämpningsmedel. Regelverket är strikt och detaljerat, så att du som kund kan vara trygg med att detta utsäde är helt igenom ekologiskt.
Marken där fröodlingen bedrivs får till exempel inte ha odlats konventionellt med bekämpningsmedel eller konstgödsel under de senaste fem åren.

Det finns också regler för hur långt avstånd det får vara till vanliga odlingar, så att inte förbjudna preparat flyger in i de ekologiska fälten.

Fröna testas sedan noggrant så att de är garanterat fria från rester av bekämpningsmedel. De flesta av våra ekologiska fröer är framodlade i Europa med våra stränga regelverk, därför är de också något dyrare än konventionellt framtaget utsäde.

Vi jobbar ständigt på att utöka vårt sortiment av ekologiska fröer. Här hittar du eko fröer att köpa online av de flesta grönsaker som ekologiska tomatfrön, morötter, majs, squash, groddar, sallat, basilika, bönor, ärter, spenat, chili, gurka, kål, rucola, rödbeta, rädisa, mangold med många fler.

Vi har också ett trevligt sortiment ekofröer till blommor som lavendel, vallmo, blåklint, ringblomma, rosenskära, malva med flera. Prova också våra vackra mixer av ekologiska sommarblommor som bjuder in pollinerande insekter till din täppa.

Genom att välja fröer som odlats ekologiskt kan vi långsiktigt se fram emot sundare och mer naturligt motståndskraftiga växter.

Allt sedan starten 2002 tänker Wexthuset miljöstrategiskt kring val av produkter och återbruk. Vi satsar på kunskap och samlar massor av bra odlingsråd i vår Faktabank – läs särskilt under etiketten Hållbarhet & Miljö.

Dela
  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com