Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Välkommen till Wexthuset!

Wexthuset blev till våren 2002 och är resultatet av min stora passion för växter, odling och trädgård.
Det började med försäljning av pelargonsticklingar online och sedan många år erbjuder vi utöver växter ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för odling och trädgårdsskötsel.

Jag odlar året om i min trädgård, i mitt växthus, på terrassen, inomhus på fönsterbräda och på hyllor. Ja, överallt där det finns plats. 
Många års erfarenhet som hobbyodlare och flera års bakgrund inom kommersiell odling har givit mig mycket kunskap och förståelse för vad som behövs och vad som fungerar rent praktiskt. Det gäller allt från växtbelysning, bevattning och närings och allt som är viktigt för att resultatet faktiskt ska bli det du önskar dig.

Med Wexthuset vill vi sprida kunskap och inspirera fler att börja odla genom att ge tips och råd och erbjuda produkter av god kvalitet med bra funktion. Det är det som är grunden till vår slogan "Vi gör det enkelt att odla".

I vårt sortiment hittar du allt från frö till växthus och ett brett uval växter. Ja allt du behöver för att odla och sköta om dina växter och din trädgård.
Här finns produkter som passar både nybörjare och mer erfarna odlare och trädgårdsmästare.
Vi jobbar tätt ihop med ledande europeiska odlare och tillverkare av trädgårdstillbehör i samarbeten som ger oss stora möjligheter att utveckla och introducera nya spännande produkter. Självklart hittar du här också många svenska varumärken vilket gör att vi alltid kan erbjuda ett sortiment som garanterar god funktion och kvalitet som passar just ditt behov.

Vi erbjuder odlingsråd, inspiration och praktiska tips för skötsel av växter och trädgård i Faktabanken som innehåller hundratals artiklar i ämnet. Artiklarna är författade av mig och andra kunniga medarbetare med bred erfarenhet inom både växtskötsel, odling, trädgårdsdesign och blomsterbinderi.

Redan från starten har kvalitet och hållbarhet varit viktiga frågor för oss och är en naturlig del i vårt dagliga arbete. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Jag hoppas att du hittar vad du söker hos oss. Om inte, vill vi gärna höra ifrån dig. Ett mejl eller ett telefonsamtal med tips eller synpunkter är alltid välkommet.

Lena ljungquist

 

----------------------------------------------------------

VAT/orgnr: SE556855-289601
Wexthuset Sverige AB

  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com