Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Odlingstillbehör - Så och förodla

Vi har alla odlingstillbehör du behöver för att komma igång med att så, förodla och föröka.

Miniväxthus

Driv upp plantor från frö och stickling i miniväxthus inomhus. Den perfekta växtplatsen med genomskinliga lock och ventilation som skapar gynnsamt mikroklimat. Ställ minidrivhuset på fönsterbrädan eller under växtbelysning.

Planteringskrukor

Här hittar du alla typer av odlingskrukor. Ska du dra upp många plantor har vi färdiga krukbrätten med flera krukor. Förbered uppskolningen genom att köpa omplanteringskrukor samtidigt som du införskaffar dina såkrukor. I övrigt hittar du här även potatiskruka, nätkruka, rodkruka och orkidékruka m.m.

Pluggbrätte

Ett mycket praktiskt odlingstillbehör. Det mest platsbesparande sättet att odla många plantor på liten yta. Vi har både rootrainers och pluggbrätte med bricka i flerpack/storpack. 

Odlingstråg

Med ett odlingstråg kan du bredså fröer och sätta flera sticklingar. Kombinera sålåda, odlingslåda och lock ihop så har du ett perfekt minidrivhus inomhus med bra dränering.

Värmematta 

Vi har flera modeller av värmemattor som passar både för den lilla och stora odlingen av växter och grönsaker. En värmematta ger perfekt start för frösådder med säker och snabb groning.

Odlingsbricka

En odlingsbricka är perfekt att placera krukor på för att skydda underlaget. En plantbricka är också behändig när du ska flytta runt odlingen.

Plantetiketter

Glöm inte att märka upp dina odlingar med praktiska plantetiketter. Vi har även tomma fröpåsar som du kan spara överblivna eller självskördade fröer i.

Välkommen till Wexthuset - Sveriges största sortiment av odlingstillbehör!

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.