Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Produkter för odling och uppdrivning av växter

Odla kan man göra nästan överallt. Det behövs inte en stor trädgård eller mycket mark. Odlar du på höjden, vertikalodling, finns ännu större möjligheter även om man har begränsta med plats som t.ex. på en balkong.

Man kan också odla inomhus, på balkongen och terrassen, och inte minst på fönsterbrädan.

Genom att odla i odlingssäck får du en helt annan flexibilitet än om du odlar direkt i marken. Dessutom kan du spara både vatten och gödning efterom allt koncentreras runt dina växter.  Såkrukor, planteringskärl, olika typer av uppbindning är också viktigt för att dina växter ska frodas och växa bra.

Vid utplantering på våren är det också viktigt att vänja ut växterna och skyda mot kyla, vind och olika slags skadegörare som ohyra och 'vissa fyrfota djur'. Då har vi skyddet du behöver som både hjälper växterna att frodas och skyddar. På hösten kan du förlänga säsongen genom att använda samma fiberdukar och polytunnlar som på våren.

Hos oss hittar du allt du behöver för att lyckas med ditt odlande.
Vi har miniväxthus, tråg, sålådor, krukor, rotningskuber, växtbelysning, näring, uppbindning och stöd. Wexthuset har Sveriges största kvalitetssortiment av odlingsprodukter.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.