Fri Frakt på Fröer hela helgen!

Rosenbåge och växtportal

Skapa en elegant entré eller dela av din trädgård med en växtportal eller rosenbåge. Välj ur vårt trevliga sortiment av snygga och unika bågar.

Att träda in i en trädgård under ett valv känns välkomnande och ombonat. Med en växtportal i form av en båge får du en tjusig entré till din trädgård som pryder också under vinterhalvåret.
Vi har ett stort utbud av klassiska modeller från England av hög kvalitet. De är också perfekta som rumsavdelare i trädgården. Komplettera med skimrande belysning vintertid.

För stadiga växter som rosor, murgröna, klätterhortensia och kaprifolhar vi olika storlekar på rosenbåge, som stor och bred och lite smalare så att du kan välja den som passar er trädgård bäst.
Våra rosenbågar tillverkas i England och har alla en klassisk design. Ramarna är säkrade med starka, inre galvaniserade stålfästen.
Varje rosenbåge är konstruerad för att installeras och fästas direkt i marken och förankras med fästanordningar av rostfritt stål.
Ramverket har en 10 års strukturgaranti, din rosenbåge kommer att pryda trädgården i många år.
Bågarna är tillverkade av förgalvaniserat kvadratstål för optimal hållfasthet med galvaniserade stålfästen och kraftiga, rostfria bultar.

Våra växtbågar är finns i olika pulverlackerade färger som klassiskt grön, svart och ljusgrå.

Ställ din rosenbåge mot en vägg med en bänk under för en ombonad sittplats. Här passar frodiga klätterväxter som murgröna, klätterhortensia eller bokharabinda som snabbt väver ett tak på en säsong.

En smalrosenbåge kan kompletteras med en grind.
Låt en växtportal bilda ingång till kökslandet, med slingrande bönor och sockerärter som snabbt skapar en frodig entré.

Eller låt flera växtprotaler bilda en tunnel över trädgårdsgången. Här passar frodiga klätterväxter som är snygga året om, som blåregn, murgröna, bokharabinda eller klätterhortensia.
I Faktabanken kan du läsa om fler växtförslag i Robusta, frodiga klätterväxter och i De 12 bästa klättrande sommarblommorna kan du läsa om ettåriga, frodiga klättrare.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.