Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Skötsel / Ohyra & Skadegörare / Växtskydd och barriärer

Växtskydd och barriärer mot ohyra och skadegörare

Växtskydd och barriärer

Många skadegörare som drabbar våra växter kan motas med fysiska barriärer.
Bär och frukt skyddas med nät, kålväxter skyddar vi från kålfjärilens larver med odlingsduk och hungriga sniglar kan glömma sallatsodlingen tack vare koppartejp och snigelkanter.
Istället för att brottas med ohyra spar du tid och energi samtidigt som du skyddar dina växter med hjälp av våra praktiska växtskyddsprodukter.
Vi har ett stort urval av produkter som skyddar mot skadegörare utan användning av kemikalier som påverkar miljön på ett negativt sätt.

*

Här hittar du flera smarta växtskydd som ser till att dina odlingar lämnas ifred. Effektiva barriärer är bästa sättet att hindra skadedjur att nå dina växter. Problem med skadedjur är svårt att undvika; flygande, osynliga trips och hungriga älgar finns naturligt i vår närhet. Det bästa och mest effektiva sättet att hindra angrepp är fysiska växtskydd, barriärer, som ser till att skadedjuren inte kommer åt våra odlingar. Våra växtskydd håller en mycket hög kvalitet, så att du säkert kan lita på att skadedjuren inte kommer åt. De flesta skydd för växter har svenskt ursprung och alla är godkända att använda i din trädgård. För trädgårdens växtskydd sommar som vinter har vi snygga och mycket effektiva nät mot hungrigt vilt som rådjur, älgar och kaniner. Dessa smidiga stängsel är dessutom mycket enkla att montera. Vi har också olika slags växtskyddsnät för att skydda frukt, bär och grönsaksodlingar mot fåglar. För stamskydd hittar du olika barriärer av naturmaterial som juteväv, som ger ett snyggt växtskydd mot gnagare om du vill undvika plastspiraler som gnagskydd på träd. Våra snigelskydd som koppartejp och falsad snigelkant hindrar invasion i pallkrage och utekruka. Olika slags dukar är bästa boten mot flygande insekter i kökslandet som kålfjäril och bladlöss. Våra odlingstunnlar är populära, då skötseln blir enkelt – de är bara att lyfta bort för skörd och För ohyra på krukväxter fungerar såpor och oljebaserade bladsprayer som ett naturligt, biologiskt växtskydd. Mot envisa möss och råttor hittar du smarta avskräckare som sänder ut ljud i våglängder som människor och husdjur inte kan höra. Enheten kopplas enkelt in i ett vägguttag. Vi har också ett stort sortiment av biologisk bekämpning med bland annat nyttodjur. Ofta är en kombination av flera metoder det bästa. Hoppas att vi kan hjälpa dig till en lyckad odling med friska växter. Hör annars av dig för råd!

 

Dela
  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com