Just nu: 20% på perennfröer

Viltskydd och växtskydd

Här hittar du flera smarta viltskydd och växtskydd som ser till att dina odlingar lämnas ifred. Effektiva barriärer är bästa sättet att hindra skadedjur att nå dina växter. Problem med skadedjur är svårt att undvika; flygande, osynliga trips och hungriga älgar finns naturligt i vår närhet. Det bästa och mest effektiva sättet att hindra angrepp är fysiska växtskydd, som ser till att skadedjuren inte kommer åt våra odlingar. 

Våra viltskydd och växtskydd håller en mycket hög kvalitet, så att du säkert kan lita på att skadedjuren inte kommer åt. De flesta skydd för växter har svenskt ursprung och alla är godkända att använda i din trädgård. 

Viltskydd mot rådjur

Bästa viltskyddet sommar som vinter är våra snygga och mycket effektiva nät mot hungrigt vilt som rådjur, älgar, harar och kaniner. Dessa smidiga stängsel är dessutom mycket enkla att montera. Trico viltskydd har också en mycket positiv effekt som sprayas på knoppar och blad. 

Skyddsnät mot fåglar

Vi har också olika slags växtskyddsnät för att skydda frukt, bär och grönsaksodlingar mot fåglar. För stamskydd hittar du olika barriärer av naturmaterial som juteväv, som ger ett snyggt viltskydd mot gnagare om du vill undvika plastspiraler som gnagskydd på träd. 

Snigelskydd

Våra snigelskydd som koppartejp och falsad snigelkant hindrar invasion i pallkrage och utekruka. 

Skydd med odlingstunnel

Olika slags dukar är bästa boten mot flygande insekter i kökslandet som kålfjäril och bladlöss. Våra odlingstunnlar är populära, då skötseln blir enkelt – de är bara att lyfta bort för skörd.

Växtskydd för krukväxter

För ohyra på krukväxter fungerar såpor och oljebaserade bladsprayer som ett naturligt, biologiskt växtskydd. 

Avskräckare

Mot envisa möss och råttor hittar du smarta avskräckare som sänder ut ljud i våglängder som människor och husdjur inte kan höra. Enheten kopplas enkelt in i ett vägguttag. 
Vi har också ett stort sortiment av biologisk bekämpning med bland annat nyttodjur. Ofta är en kombination av flera metoder det bästa.

Hoppas att vi kan hjälpa dig till en lyckad odling med friska växter. Hör annars av dig för råd!

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.