Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Värmekabel för övervintring av växter utomhus

En värmekabel skyddar dina växter utomhus och i växthus under vintern. I vårt utbud hittar du flera olika modeller med eller utan termostat.

Varför värmekabel?

Med värmekabel eller värmeslinga kan du övervintra känsliga växter utomhus eller i en kylig lokal. Våra värmekablar är speciellt utvecklade för att hålla uppe temperaturen närmast växten. Frostskyddskabel finns i flera olika längder och du kan välja mellan modeller med eller utan termostat.

Hur fungerar värmeslinga?

Värmeslingan viras runt kruka och längs växten som står utomhus eller i växthus och avger en värme som höjer temperaturen i närområdet utan risk för att brännskador uppstår.

Kombinera med andra vinterskydd

Kombinera användandet av värmekabel med vår sortiment av krukskydd och isolering så har din växt de bästa förutsättningarna för att klara vintern på ett säkert sätt. Notera att denna metod lämpar sig för växter som normalt nästan är härdiga i den zon du bor. Man kan inte övervintra till exempel ett citrusträd utomhus under vintern trots dessa skyddsåtgärder.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.