15% på ett köp för medlemmar*

Trädgårdsbelysning - Belysningssystem för trädgård

Belysning i trädgården är något som hjälper oss att se var vi sätter fötterna när mörkret faller, men lika mycket en inredningsdetalj.
Oavsett om din trädgård är stor eller liten, eller kanske inryms på en terrass eller balkong kan rätt belysning verkligen tillföra nya dimensioner.
En upplyst plantering, en slingrande stig, en spotlight upp mot ett träd, en vacker upplyst fasad. Med belysning skapas nya rum, spännande vrår och nya former.
Välkommen till vårt breda sortiment med LED-trädgårdsbelysning. Här finns modeller som passar alla. Välj ett komplett set, bygg ut, eller sätt ihop en egen kombination.
Allt enkelt och snabbt tack vare plug-and-play-teknik.

*

Här hittar du ett stort utbud av trädgårdsbelysning som är enkel och säker att montera. Gör mörkret till en tillgång med utebelysning som gör utemiljön till en trygg och magisk plats också nattetid.

Med en genomtänkt utebelysning får balkongen och trädgården en ny skepnad när andra silhuetter träder fram. Prydnadsgräsen får liv, trädstammar blir skulpturer och gången mot entrén välkomnande. Dessutom avskräcker ljusen tjuvar.

Vi har ett stort sortiment av trädgårdsbelysningar av hög kvalitet, anpassat för vårt nordiska klimat.
Trädgårdsbelysning med solcell fungerar bäst under sommarhalvåret, men ger också ett milt sken vintertid.
För bästa laddning behöver denna typ av trädgårdsbelysning komma upp lite, på en stolpe eller pollare.

De flesta av våra lampor har led-ljus, vilket ger en tålig och energisnål trädgårdsbelysning med 12 v system, som är säker el för utebruk och enkel att installera.

Med vår totallösning för belysning, plug and play, kan du smidigt komplettera eller bygga ut ditt system med olika armaturer, förlängningskabel etc.

En spotlight som trädgårdsbelysning framhäver träd, bambu eller en vacker sten. De kan riktas både uppåt och nedåt. Vissa lyser brett, andra smalt vilket ger olika effekter.
Våra klot ger en magisk belysning som passar överallt, som på en balkong, uteplats eller i rabatten.

I artikeln 10 tips för utebelysning i trädgården hittar du massor av tips och inspiration för hur du belyser din utemiljö.
Trädgårdsbelysning med batteri är enkelt och kan placeras överallt. Men ur miljösynpunkt är sladdbelysning betydligt bättre.

Sprid ut ljuskällorna så att mörkret får ta plats. Växla mellan svaga och starkare ljuskällor för en dynamisk effekt.

Varmt ljus passar där man ofta vistas, som vid uteplats och entré. Kallt ljus framhäver grönska och silhuetter.

Belys flera nivåer, det ger en ombonad känsla. Markbelysning längs gången, spotlights mot trädkronan, varma lampor inuti prydnadsgräsen och en lykta vid entrén.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.