Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Skötsel / Bevattning / Solcellsdriven bevattning

Solcellsdrivna bevattningssystem för trädgården

Solcellsdriven bevattning - Irrigatia

En supersmart automatisk bevattningslösning. Inget behov av anslutning till vattenkranar, ingen el.
Pumpen drivs av solceller som anpassar mängden vatten beroende av hur mycket solen skiner.
Passar bra för krukor i trädgården, på balkonen och terrassen. 
En toppenlösning för bevattning i växthus och kan även användas för att vattna växter på friland.
Perfekt att använda på landstället eller kolonilotten där man inte kan passa med vatten lika regelbundet som hemma.

Läs gärna våra tips och svart på vanliga frågor här.

På Gröna sidorna kan du också läsa mer om användande av Irrigatia.

*

Vattna klimatsmart och bekvämt med solcellsdriven bevattning! Upptäck vårt suveräna system Irrigatia som är flexibelt och passar både för den lilla balkongen och för stora odlingsytor i växthus eller på friland. Irrigatia är marknadens mest miljövänliga, automatiska system för solcellsdriven bevattning. Ju mer solen skiner desto mer vatten skickar pumpen ut. Tack vare effektiva droppmunstycken sparas 90% vatten jämfört med vanlig slangvattning. Matarslangen läggs i ett vattenmagasin som en regntunna (tunna finns som tillval) och är oberoende av vattenutkast och el. Perfekt för krukodling, växthus, pallkragen, amplar och kökslandet – hemma, på kolonilotten eller i sommarstugan. Du kan lämna växterna ensamma hemma och vara trygg med att plantorna får solcellsdriven bevattning från ett driftsäkert system: praktiskt, miljövänligt och billigt. Pumpen går automatiskt var tredje timma. Ju mer sol, desto mer laddas batteriet som orkar skicka ut mer vatten. Vi har tusentals nöjda kunder med stor erfarenhet av Irrigatia över hela landet. Många återkommer och vill bygga ut sitt system. Det är möjligt med både utbyggnadsset och kraftfullare Irrigatia stationer, som C24, C60 och C180. Installationen av solcellsdriven bevattning är enkel och tar inte många minuter. Minsta modellen, SOL-C12, innehåller 12 droppmunstycken som gott och väl räcker att ge 12 stycken 20-liters krukor vatten. Den klarar också en höjdskillnad på fem meter och med längsta droppmunstycket 60 meter från solstationen. Till slangen pluggar du in droppmunstycken som ser till att vattnet hamnar precis där du önskar. Sätt fler eller färre munstycken om du önskar variera vattenmängden. OBS! Sätt munstycket en bit ut från stjälken så att rötterna lockas utåt och vatten inte samlas inne vid rothalsen. För odlingen i växthus är solcellsdriven bevattning med droppslang eller svettslang särskilt effektivt. Systemet kan kopplas till en behållare med växtnäring för enkel, automatisk droppbevattning av tomater och andra växtslag i odlingsbädd eller kruka.

Dela
  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com