Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Växtbelysning för prydnadsväxter

Växter hjälper oss inte bara med att förbättra luften inomhus, de har också en estetisk funktion och används mer och mer för att ge ett organiskt inslag i designen av ett rum. Många av oss köper ganska stora och dyra växter att möblera med och för att de ska kunna stå varomhelst i ett rum och samtidigt trivas bra behöver de tillskottsljus med rätt våglängder. Även många krukväxter som står på fönsterbrädan mår bra av att vintertid få lite extrabelysning. Växter som mår bra ser fina ut och har mindre risk att drabbas av ohyra. Med tillskottsljus för växter inomhus mår alla växter toppen året om. Flera av våra växtlampor är dessutom så snygga och har ett ljus som även passar bra för oss människor så då slår vi flera flugor i en smäll och får samtidigt ett trevligt tillskottsljus i ett bostadsrum.

En växtlampa som är avsedd för att stödbelysa växter inomhus driver inte på och stressar växten utan ger den sorts ljus som bibehåller en frodig planta med lagom och sund tillväxttakt.

Vi har ett stort utbud av växtbelysning som passar extra bra för att belysa prydnadsväxter som står mörkt i bostadsrum och krukväxter som vill ha lite extraljus under vinterperioden.

Dessa lampor kan även användas för övervintring och odling men för bästa resultat rekommenderar vi de lampor som är speciellt anpassade för respektive funktion.

Här kan du läsa mer i vår Faktabank om växtbelysning

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.