Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Skötsel

Produkter för odling, skötsel och underhåll i trädgården

Skötsel och underhåll ute och inne

Att anlägga, sköta om och underhålla en trädgård kan göras med olika ambitionsnivå. Ofta har tid och intresse betydelse, men det är också viktigt att välja rätt redskap för rätt syssla.
Med bra trädgårdsredskap av hög kvalitet går allt mycket enklare och blir så mycket roligare.
Vi har produkterna du behöver för att gräva och rensa, skydda och täcka och det du behöver för att dina växter ska trivas och må bra som till exempel bevattningslösningar, biologiska bekämpningsmedel och naturliga näringar.

*

Här hittar du allt du behöver för enkel skötsel av dina växter. Vi har allt från smart, självgående solcellsbevattning till utekrukans vinterskydd.

Vi har produkterna du behöver för all slags växtskötsel; gräva och rensa, skydda och täcka och det du behöver för att dina växter ska må bra.
Smarta bevattningslösningar, biologisk bekämpning, naturliga näringar och effektiva komposter.

Under Anlägg och plantera finner du kvalitetsprodukter som hjälper dig att anlägga dina trädgårdsdrömmar och ge dina växter den bästa, tänkbara starten.

Vi har ett fantastiskt utbud av bra produkter för enkel och energibesparande bevattning. Vår automatiska solcellsbevattning Irrigatia gör det möjligt att åka på semester och vara trygg med att vattningen funkar – det mest kritiska momentet för växternas skötsel.

Våra trädgårdsredskap håller hög kvalitet och gör skötsel av trädgårdens alla moment till en ren glädje.
Ogräsbekämpning är en mindre populär del av mångas trädgårdsskösel. Med våra smarta redskap får du bukt med denna skötsel på ett miljövänligt sätt.

Kompostering är en central del av en lyckad, naturvänlig skötsel av trädgården. Kompostjorden är motorn för att höja mullhalten och därmed få en livskraftig jord.

Välnärda växter ger fina skördar och är bättre rustade mot skadegörare och sjukdomar. Kika på våra växtnäringar av hög kvalitet som är hemligheten till en lyckad växtskötsel med prunkande växter. Vi har kvalitetsnäringar för skötsel av alla trädgårdens växter som klätterrosor, hallonbuskar, tomatplantor och hortensia. Men också till krukväxter för en lyckad växtskötsel av olivträd, basilika, petunior, elefantöra och pelargoner.

Du finner här effektiva, naturliga botemedel mot skadegörare och sjukdomar. Förebyggande klisterskivor och kålnät, liksom biologisk bekämpning med nyttodjur mot trips, bladlöss och glupska larver.

Med effektiv vintertäckning kan dina växter klara den strängaste vinterkyla på balkong, uteplats eller i växthuset. Vi har effektiva kronskydd, täckdukar och termostatstyrda värmefläktar som ser till att hålla frostfritt där känsliga växter övervintrar.

Dela
  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com