Midsommar-REA - Upp till 50% på utvalt!

Skötsel och underhåll ute och inne

Här hittar du allt du behöver för enkel skötsel av dina växter. Vi har allt från smart, självgående solcellsbevattning till utekrukans vinterskydd.

Vi har produkterna du behöver för all slags växtskötsel; gräva och rensa, skydda och täcka och det du behöver för att dina växter ska må bra.

  • smarta bevattningslösningar
  • redskap av hög kvalitet
  • biologisk bekämpning
  • naturliga näringar
  • effektiva komposter
  • vintertäckning

Under Plantera & anlägga finner du kvalitetsprodukter som hjälper dig att anlägga dina trädgårdsdrömmar och ge dina växter den bästa, tänkbara starten.

Bevattning

Vi har ett fantastiskt utbud av bra produkter för enkel och energibesparande bevattning. Med automatisk solcellsdriven bevattning Irrigatia kan du åka på semester och vara trygg med att vattningen funkar – det mest kritiska momentet för växternas skötsel.

Trädgårdsredskap

Våra trädgårdsredskap håller hög kvalitet och gör skötsel av trädgårdens alla moment till en ren glädje.
Ogräsbekämpning är en mindre populär del av mångas trädgårdsskösel. Med våra smarta redskap får du bukt med denna skötsel på ett miljövänligt sätt.

Kompostering

Kompostering är en central del av en lyckad, naturvänlig skötsel av trädgården. Kompostjorden är motorn för att höja mullhalten och därmed få en livskraftig jord.

Växtnäring

Välnärda växter ger fina skördar och är bättre rustade mot skadegörare och sjukdomar. Kika på våra växtnäringar av hög kvalitet som är hemligheten till en lyckad växtskötsel med prunkande växter. Vi har kvalitetsnäringar för skötsel av alla trädgårdens växter som klätterrosor, hallonbuskar, tomatplantor och hortensia. Men också till krukväxter för en lyckad växtskötsel av olivträd, basilika, petunior, elefantöra och pelargoner.

Ohyra & skadegörare

Du finner här effektiva, naturliga botemedel mot skadegörare och sjukdomar. Förebyggande klisterskivor och kålnät, liksom biologisk bekämpning med nyttodjur mot trips, bladlöss och glupska larver.

Vintertäckning

Med effektiv vintertäckning kan dina växter klara den strängaste vinterkyla på balkong, uteplats eller i växthuset. Vi har effektiva kronskydd, täckdukar och termostatstyrda värmefläktar som ser till att hålla frostfritt där känsliga växter övervintrar.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.