Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Handredskap - trädgårdsredskap och inomhusodling

Här hittar du alla typer av handredskap för din trädgård, som ogräsjärn, planteringsspade och kultivator. Välj i vårt stora sortiment av kvalitetsredskap som är greppvänliga och med lång hållbarhet.

Kvalitet för stora och små

Trädgårdsredskap för handen hör till de mest använda i den gröna verktygslådan. De ska vara greppvänliga och av hög kvalitet. De flesta av dessa små trädgårdsredskap är också perfekta för barn. Att erbjuda samma goda kvalitet av redskap för barn ligger oss på Wexthuset särskilt varmt om hjärtat. Ungar som är med och hjälper till får en känsla för trädgårdsodling som vi hoppas de sedan bär med sig hela livet.

Handredskap från Kent & Stowe

Vår huvudleverantör av handredskap för trädgård är engelska Kent & Stowe, en av Englands mest kända tillverkare av bra trädgårdsredskap. Modellerna har sitt ursprung i trädgårdsredskap för proffs så långt tillbaka som 1800-talet. Med modern tillverkningsteknik förenar man hög kvalitet med skön känsla, gedigen tradition och vackra, ändamålsenliga handredskap för trädgård till bra pris. För alla redskap från Kent & Stowe gäller rostfritt stål som minskar jordens vidhäftning och gör jobbet roligare. De har skaft av greppvänlig, engelsk ask som är skön för handen och håller i evigheter.

Vilket handredskap ska jag välja?

Välj i vårt sortiment efter den modell som passar dina behov när du ska köpa handredskap till din trädgård. En liten planteringsspade är perfekt för perenner och lökväxter, en kupad jordspade är perfekt vid omplantering av krukväxter. Vi har också snygga trädgårdsredskap i set med handtag av trä som är populära som present. Dessa små handredskap används nästan dagligen i din trädgård.

Handredskap i lättvikt

Serien Garden Life är lättviktiga (40 % lättare än originalmodellen), nätta handredskap för trädgård som särskilt passar dem med lite sämre styrka, som försvagningar i leder.

Rengör och förvara dina handredskap

Se till att rengöra dem ofta, så håller de i evigheter. En smart förvaring med upphängning gör att du har dina trädgårdsredskap nära till hands.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.