Just nu: 20% på perennfröer

Växter från plantskola

Här kan du köpa växter och trädgårdsväxter online från vår plantskola! Vi har ett ständigt växande sortiment av odlingsvärda plantor av alla de slag. För att nämna några få så finns här vackra fleråriga växter som astilbe, stjärnflocka och alunrot eller buskar som rönnspirea, snöbollsbuske, buxbom och ölandstok. Vi har också prydnadsgräs som elefantgräs och pampasgräs eller prydnadsträd som t.ex blodlönn eller varför inte ett silverpäron? Skärma av eller rama in med en vacker häck av bärhäggmispel eller klättrande skogsklematis. Möjligheterna till en vacker trädgård är oändlig!
Vi har både barrotade och krukodlade växter och trädgårdsväxter. Sortimentet varierar över säsongen så du kan alltid räkna med att hitta nya och spännande växter här på vår sida.

Behöver du inspiration eller är osäker på vad som passar för ditt läge eller din odlingszon hittar du mänger av artiklar om odling, skötsel och inspiration för hur du planterar och sköter om dina växter i Faktabanken.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.