Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Vattenspridare och rotvattnare

Här hittar du flera modeller av vattenspridare och rotvattnare av hög kvalitet.

Välj en klassisk, robust variant till gräsmattan och en konstfull, roterande sprinkler till rabatten, som samtidigt är en prydnad.

Med en vattenspridare vattnar du snabbt lite större ytor som

  • gräsmatta
  • köksland
  • rabatter

Hur väljer jag rätt vattenspridare?

Fundera över hur du får den bästa vattenspridaren som passar dina behov; mät upp ytan och välj liten eller stor beroende på tomtens behov. För stor spridning gör att man slösar på vatten. För liten spridning innebär merjobb med att flytta spridaren för att få full täckning.

Flopro vattenspridare av hög kvalitet

Vår huvudserie Flopro har flera olika modeller i mycket hög kvalitet. Flopro är ett engelskt, mycket omtyckt fabrikat, alla delar är kompatibla med marknadens större märken som Gardena och Hozelock. Komplettera med en timer, som gör din vattenspridare självgående. Mest effektivt, med minst avdunstning, är vattning morgon och kväll, helst i vindstilla väderlek.

Vattenspridare till gräsmattan

Vattenspridare för gräsmatta är ofta klassiskt oscillerande, vilket betyder att spridaren pendlar fram och tillbaka och bevattnar en jämn, fyrkantig yta. Vi har också roterande vattenspridare som ger en rund täckning.

Sprinklers till mindre ytor

För den mindre ytan passar våra metallsprinklers som är rena konstverken! Dessa roterande vattenspridare har en stomme av koppar och annan metall, som kan vara en blomma, fjäril eller andra figurer. De är populära presenter att ge bort och barnen älskar dem!

Rotvattnare till buskar och träd

För nyplanterade buskar och träd ger rotvattnare en mycket effektiv vattning. Genom att vattna med rotvattnare hamnar vattnet nere i marken, där rötterna håller till. Resultatet blir en snabb och säker etablering och rejäl besparing av vatten.

Tillbehör till vattenspridare

Vi har också snygga och smidiga system med vattenslangar och tillhörande kopplingar som gör bevattningen av din trädgård till en rolig syssla. Med en slangvinda håller du ordning på slangen som samtidigt får en betydligt längre livslängd när den inte utsätts för väder och vind vid förvaring.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.