Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Skötsel / Bevattning / Vattenspridare

Vattenspridare och rotvattnare för gräs, planteringar och rabatter

Vattenspridare och rotvattnare

Större sammanhängande ytor som gräsmattor och rabatter är praktiskt att vattna med en vattenspridare.
En spridare som inte når ut till hela ytan gör att några växter inte får tillräckligt med vatten. Blir spridningsytan för stor slösar man på vatten. Om ytan har sådan form eller storlek så att man behöver man flytta spridaren för att den ska täcka är det klokt att se till att ytan som bevattnas överlappar varandra så lite som möjligt för att få ett jämnt resultat. Därför är det viktigt att noga beräkna måtten på den yta som ska bevattnas. Då kommer du fram till vilken av våra vattenspridare som kommer att passa bäst för dina behov.
Vi erbjuder ett stort urval spridare med olika stora täckningsområden och bevattningsmönster.

*

Här hittar du flera modeller av vattenspridare och rotvattnare av hög kvalitet. Välj en klassisk, robust variant till gräsmattan och en konstfull, roterande sprinkler till rabatten, som samtidigt är en prydnad. Med en vattenspridare vattnar du snabbt lite större ytor som gräsmatta, köksland och rabatter. Fundera över hur du får den bästa vattenspridaren som passar dina behov; mät upp ytan och välj liten eller stor beroende på tomtens behov. För stor spridning gör att man slösar på vatten. För liten spridning innebär merjobb med att flytta spridaren för att få full täckning. Vår huvudserie Flopro har flera olika modeller i mycket hög kvalitet. Flopro är ett engelskt, mycket omtyckt fabrikat, alla delar är kompatibla med marknadens större märken som Gardena och Hozelock. Komplettera med en timer, som gör din vattenspridare självgående. Mest effektivt, med minst avdunstning, är vattning morgon och kväll, helst i vindstilla väderlek. Vattenspridare för gräsmatta är ofta klassiskt oscillerande, vilket betyder att spridaren pendlar fram och tillbaka och bevattnar en jämn, fyrkantig yta. Vi har också roterande vattenspridare som ger en rund täckning. För den mindre ytan passar våra metallsprinklers som är rena konstverken! Dessa roterande vattenspridare har en stomme av koppar och annan metall, som kan vara en blomma, fjäril eller andra figurer. De är populära presenter att ge bort och barnen älskar dem! För nyplanterade buskar och träd ger rotvattnare en mycket effektiv vattning. Genom att vattna med rotvattnare hamnar vattnet nere i marken, där rötterna håller till. Resultatet blir en snabb och säker etablering och rejäl besparing av vatten. Vi har också snygga och smidiga system med vattenslangar och tillhörande kopplingar som gör bevattningen av din trädgård till en rolig syssla. Med en slangvinda håller du ordning på slangen som samtidigt får en betydligt längre livslängd när den inte utsätts för väder och vind vid förvaring.

Dela
  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com