Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Dekoration med trädgårdstema

Oavsett om du vill ha en dekoration till din trädgård eller till dina krukväxter i fönstret hittar du det hos oss. Våra inredningsdetaljer med trädgårdstema passar både för att inreda inom- och utomhus. Många av våra produkter för dekorationer i trädgården är gjorda i slitstarkt, uv-beständigt material som står emot väder och vind. 

Dekoration för trädgården

Vi har inredningsdetaljerna som ger det lilla extra i trädgården. Du kan dekorera dina rabatter med våra ”Cane companions” i form av söta igelkottar, möss och grodor som du placerar på en pinne och sedan smyckar dina rabatter eller krukor med. Eller kanske vill du dekorera med en vacker buddhastaty eller en dekorationsglob i rostfritt stål? Vi har många olika sorters dekorationer att välja mellan.  

Krukfötter för balkong och uteplats

Lyft upp dina krukor från golvet eller trallen och öka livslängden hos både plantor och för underlaget. Samtidigt får du en snygg inredningsdetalj. Vi har krukfötter i form av växter och djur, många olika hundraser, katter och vilda djur. 
Att använda krukfötter är inte bara fint, det är dessutom bra för att de:

  • Förbättrar luftcirkulationen vilket bidrar till frisk rottillväxt
  • Förhindrar att vatten blir stående under krukan
  • Minskar risken för frostskador på krukor genom förbättrad dränering
  • Minskar risken för fula märken på trädäck och andra underlag
  • Minskar risken för att små djur bygger bo vid/under krukan

Juldekoration

Vi har vackra juldekorationer med trädgårdstema för den odlingsintresserade. Julgransdekorationerna kan antingen hängas i granen eller läggas som en vacker installation i en skål eller på ett bord.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.