Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Växtamplar och hanging basket

Köp växtamplar för inomhus-och utomhusbruk! Vi har ett brett sortiment med amplar, krukhängare, ampelkonsoler, kokosinlägg, vägghållare med mera.

Amplar inomhus och utomhus

I amplar planterar vi växter som har ett hängande eller kuddliknande växtsätt. Många inomhusväxter blir fina i ampel och ger också mer plats för fler växter när fönsterbrädan är full.
Ute planterar vi sommarblommor i ampel som till exempel

  • hängpelargoner
  • petunia
  • lobelia

Somrigare blir det knappast!

Hanging basket

För den som vill ha den där riktigt frodiga engelska 'hanging basket-känslan' finns det bra knep att ta till med amplar som är gjorda just för att få plats med många växter som tillsammans bildar ett riktigt moln av blommor.

Ampel med kryddväxter

Men en ampel behöver inte bara innehålla blommande växter. Plantera dina mest använda kryddväxter och kanske lite sallad i en ampel och häng nära köksdörren eller på balkongen. Praktiskt, smart och snyggt.

Plantering i ampel - vår, höst och vinter

En ampel kan också planteras för vår, höst och vinter. Använd en stomme med till exempel murgröna och variera övriga växter efter säsong.
På vintern kan man sticka ner lite fina grenar från barrväxter och kottar för att få en fin komposition.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.