Fri Frakt på Fröer hela helgen!

Pluggplantor och småplantor av sommarblommor

Här hittar du pluggplantor och små krukade plantor av diverse spännande blommande växter.

Att köpa växter som pluggplantor eller mindre plantor i kruka är ett prisvärt alternativ för att få tillgång till ovanliga och odlingsvärda växter.

Små plantor är ofta tåligare än större exemplar när de ska vänja sig vid sin nya växtplats och är dessutom mindre krävande miljömässigt då de tar mindre utrymme i transporten.

Välkommen till vårt sortiment av ovanliga och vanliga växter som levereras som pluggplanta eller i mindre kruka för omplantering och vidare odling hos dig.

*

Här kan du köpa pluggplantor och småplantor, online av härliga sommarblommor! Välj här bland olika sorter. Ett prisvärt och enkelt sätt att fylla sommarens krukor och rabatter!

Att köpa sommarblommorna som pluggplantor är ett både miljövänligt och prisvärt sätt att få tillgång till odlingsvärda växter. Småplantor av sommarblommor har dessutom lättare att acklimatisera sig på sin nya växtplats, jämfört med en fullvuxen planta.

Vårt sortiment varierar efter säsong, här finner du pluggplantor av sommarblommor till utekrukor, amplar, rabatt och balkonglådor.
Våra sommarblommor kommer i möjligaste mån från svenska odlingar. Du finner här alla slags former och färger, som vilda, enkla, dubbla, röda, vita, gula och rosa sommarblommor.
Hitta de bästa sommarblommorna för din smak. Blanda och fyll ut med bladväxter och prydnadsgräs för mer vild karaktär och ängskänsla.

Små växter har en snabb tillväxt. De behöver därför planteras om ofta. Plantera dina småplantor i större krukor med lucker, näringsrik jord när de kommer hem till dig.

Att köpa pluggplantor av sommarblommor är smidigt, men vänta med utplantering tills frostrisken är över. När det är dags för uteliv behöver plantan vänjas först, så kallad avhärdning. Låt dem stå ute i skuggan några timmar de första dagarna. Använd en fiberduk som skydd mot sol och uttorkande vindar.

Det finns vackra sorter för precis alla lägen. Genom att välja dem som trivs i den miljö du har, får du en lättskött plantering.
Plantera dina småplantor tätt för en snabb täckning. Sommarblommorna behöver sedan rejäla utekrukor och gott om näring och vatten för att prunka och stå fina hela sommaren.
äs i Faktabanken om flera odlingsråd.

Vårt sortiment varierar över året och det kommer ständig nya spännande sorter som pluggplantor. Så håll utkik!

Du hittar allt du behöver för din odling här i webbutiken, som kvalitetsjord, gödsel, fiberduk, bevattning, krukor och redskap.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.