Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Blomsterbinderi - produkter för kransar och blomsterarrangemang

Här hittar du produkter för blomsterarrangemang och blomsterbinderi. Vi har kransstommar av halm och metall, miljövänliga stickmassan FibreFloral, blomsterfakirer, hanataba, band av jute och många olika andra floristredskap.  

Få saker är så tillfredsställande som att skapa med blommor. Kanske vill du göra ett blomsterarrangemang av färska blommor eller eterneller i stickmassa, arrangera en bukett i en blomsterfakir eller hanataba eller varför inte binda sin egen krans. Du kan göra arrangemang av blommor, binderier och blomsterkransar året om, det är bara fantasin som sätter gränserna. 

Gör en egen krans

Vill du göra en krans med hjälp av en halmstomme eller en kransstomme i metall gör du små buketter av valfritt material och lindar fast dem med hjälp av myrtentråd eller spoltråd. Vill du sätta fast fler dekorationer på din krans kan du fästa dem med hjälp av skafttråd. Bind sedan ett vackert band runt och häng upp din krans på dörren eller varför inte på väggen.

Gör ett enkelt blomsterarrangemang

Med hjälp av en fakir, eller blomsterfakir som den också kallas, gör du enkelt ett blomsterarrangemang med färska blommor, eterneller, kvistar eller grenar. Fakiren sätts i botten av en kruka eller vas. Stjälkarna kan sedan enkelt arrangeras i exakt den riktning som önskas. Vackert och effektfullt!

Bukett med en hanataba

En Hanataba är ett bra hjälpmedel för dig som vill få hjälp att binda en spiralbunden bukett. Hanataba bygger på samma teknik som florister använder när de binder en bukett - spiralteknik. Du sticker ner blomstjälkarna i din Hanataba, vrider om och du får en vacker bukett att sätta i vasen. Enklare kan det inte bli att skapa proffsiga buketter av färska eller torkade blommor.
 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.