Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Odling / Växtnäring / Näring och gödsling

Växtnäring och gödsling

Näring och gödsling

Här hittar du växtnäring och gödsel av mycket hög kvalitet för gödsling av alla slags växter. Välnärda växter är friska, växer snabbt och ger fin skörd och blomning. De är dessutom mer motståndskraftiga mot skadedjur och sjukdomar. Vår växtnäring är ekologisk och/eller med så högt innehåll av naturliga ämnen som möjligt och producerad med hänsyn till vårt klimat.
Vi vet att det kan vara svårt att välja, därför har vi växtnäring speciellt anpassad för vissa växtslag, som orkidénäring Orchid myst, chilinäring, Chili Focus, grönsaker, krukväxter, rosor, tomatnäring, pelargonnäring med flera. Vår populära Formulex är en allroundnäring som funkar för de allra flesta växter, också för hydrokultur. Dosering av växtnäring och gödsel kan också vara klurigt, därför står det tydligt på våra förpackningar hur du ska blanda så att växterna får rätt mängd. Näringarna från engelska Growth Technology är utvecklade tillsammans med professionella odlare och är i en klass för sig!

I Faktabanken kan du läsa vidare om vilken nytta olika näringsämnen gör i växten och hur man kan se när en växt har näringsbrist.

*

Här hittar du näring av mycket hög kvalitet till gödsling av alla slags växter. Med rätt växtnäring lovar vi att dina växter kommer att blomstra och ge rika skördar! Välnärda växter är friska och ger fin skörd och blomning. De är dessutom mer motståndskraftiga mot skadedjur och sjukdomar. Vår växtnäring är organisk och ekologisk - eller med så högt innehåll av naturliga, organiska ämnen som möjligt och hållbart producerad med hänsyn till vårt klimat. Vi vet att det kan vara svårt att välja och sätta sig in i hur näringsämnen fungerar vid gödsling av plantan. Därför har vi växtnäring specialanpassad för olika växtslag som tomat, chili, grönsaker, gräsmatta, krukväxter, rosor, pelargon, orkidéer, gröna växter med flera. Allt för att det ska vara enkelt att hitta bäst näring för en lyckad gödsling och odling! Tomatnäring och näring till gurka och potatis är till exempel rik på kalium och fosfor som ger rik blomning och fruktsättning. Vår växtnäring från engelska Growth Technology är utvecklad tillsammans med professionella odlare och i en klass för sig! Vår populära Formulex är flytande och en gödsling som funkar för de allra flesta växter, också för hydrokultur. Bästa valet om du bara vill ha en allround näring till dina växter. Visste du att många växter tar upp näringen bättre och snabbare via bladen, så kallad bladgödsling? Därför har vi flera mycket populära näringar med spraymunstycke. Undantag är växter med känsliga, ludna blad som palettblad som därför trivs bättre med vanlig näring. Dosering kan vara klurigt, därför står det tydligt på förpackningen hur du ska blanda för rätt mängd och ungefär hur ofta du ska ge växtnäring. Det är alltid bättre att pytsa ut en svag mängd ofta, än ge för mycket näring som kan skada rötterna och är omöjlig för plantan att tillgodogöra sig. Läs vidare i Faktabanken om vilken nytta olika näringsämnen gör i växten och hur du kan se när en växt har näringsbrist.

 

Dela
  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com