15% på ett köp för medlemmar*

Näring och gödsling

Här hittar du näring av mycket hög kvalitet till gödsling av alla slags växter. 

Med rätt växtnäring lovar vi att dina växter kommer att blomstra och ge rika skördar! De blir dessutom mer motståndskraftiga mot skadedjur och sjukdomar. Vår växtnäring är organisk och ekologisk - eller med så högt innehåll av naturliga, organiska ämnen som möjligt och hållbart producerad med hänsyn till vårt klimat. 

Vi har växtnäring specialanpassad för gödsling av olika växtslag som tomat, chili, grönsaker, gräsmatta, krukväxter, rosor, pelargon, orkidéer, gröna växter med flera. Allt för att det ska vara enkelt att hitta bäst näring för en lyckad gödsling och odling!
Vi på Wexthuset är speciellt stolta över vår växtnäring från engelska Growth Technology som är utvecklad tillsammans med professionella odlare och i en klass för sig!

Formulex

Vår populära Formulex är flytande och en gödsling som funkar för de allra flesta växter, även som hydroponisk näring för odling i hydrokultur. Bästa valet om du bara vill ha en allround näring till dina växter.

Orkidénäring

Våra orkidénäringar är speciellt framtagna för att efterlikna den näring ordkiéer får i sin naturliga hemmiljö. Orkidénäringen finns i olika varianter med hänsyn till växtens behov i olika skreden.

Kaktusnäring

Kaktusnäringen Cactus Focus är sammansatt speciellt för kaktusar och andra succulenta växter och innehåller rena mineralsalter och organiska kväveföreningar.

Citrusnäring

Citrusnäringen Citrus Focus är en specialnäring speciellt utvecklad för att öka och bibehålla näringen i jorden under långa perioder hos alla citrusväxter som odlas i kruka.

Chilinäring Chilli Focus

Chilli Focus är utvecklad baserad på behoven inom kommersiell odling. Med chilinäringen blir dina plantor friskare, kraftigare och mer färgrika, samt producerar saftigare frukter.


Mer om växtnäring

Många växter tar upp näringen bättre och snabbare med bladgödsling. Därför har vi flera populära näringar med spraymunstycke. Undantag är växter med känsliga, ludna blad som palettblad som trivs bättre med vanlig näring.

Dosera alltid enligt instuktion på förpackningen. Det är alltid bättre att pytsa ut en svag mängd ofta, än ge för mycket näring som kan skada rötterna och är omöjlig för plantan att tillgodogöra sig.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.