15% på ett köp för medlemmar*

Odling - Produkter för att odla och föröka växter

Här hittar du allt du behöver för att lyckas med din odling. Vare sig du är nybörjare eller erfaret proffs erbjuder vi kvalitetsprodukter för odling ute och inne.

Wexthuset är en certifierad hållbar e-handel. Vår affärsidé är att hjälpa dig som kund att lyckas med din odling. Vi vill göra det enkelt, inspirerande och roligt att odla.

Vi erbjuder produkter av hög kvalitet, som ska hålla länge och vara roliga att jobba med.
Vi har produkter för odling inne och ute; balkongodling, täckodling, odlingskragar, odlingsbäddar, odlingssäckar och hydrokultur.

Du finner här alla typer av produkter för odling i både liten och stor skala. Vare sig du vill odla krukväxter, grönkål, jordgubbar eller rabarber hjälper vi dig att lyckas. Vi har också trevliga redskap och start-kit för våra minsta odlare, barnen.

Under Så och förodla hittar du alla hjälpmedel för att köra igång. Minidrivhus, såjord, krukor och odlingstråg.

Hydrokultur är en odlingsform som ökar för varje år. Det har varit en spännande nisch för Wexthuset i många år. Med hydrokultur skördar du hemodlat året om – en stor odlarlycka!

Wexthuset är störst i Skandinavien på växtbelysning. Vi vet att det kan vara svårt att välja, läs gärna våra matnyttiga artiklar i Faktabanken som hjälper dig att hitta rätt växtlampa. Där finner du också alla tänkbara odlingsråd och inspiration.

En bra jord är en förutsättning för nöjda, sunda växter. Under Jord och odlingssubstrat hittar du alla typer av substrat från sådd till gräsmattans dressjord.

Vi har också ett stort sortiment av planteringskärl för dig som odlar på balkong eller har en liten uteplats. Med rätt växtnäring kommer dina växter att prunka och ge fina skördar – de håller sig friska och blir mindre mottagliga för sjukdomar och skadedjur.

Hållbarhet och ett miljövänligt tankesätt genomsyrar hela vår verksamhet. Läs gärna vidare här om vår hållbarhetspolicy.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.