Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Tunnelväxthus / bågväxthus

Köp ett tunnelväxthus / bågväxthus och förläng odlingssäsongen för grönsaker, frukt och blommor. Här hittar du tunnelväxthus i plast på allt från 5 till 60 kvm. Välj mellan våra modeller ’Spira’ eller ’Pro’ med upprullningsbar sidoventilation.
Våra tunnelväxthus har en stomme av galvaniserade och varmförzinkade stålrör som står emot rost och ger materialet en lång livslängd. Den klarar både kraftig värme och stark kyla. Plasten är UV-stabil (UV-5) och håller under normala omständigheter under många år.
Mycket av det du odlar i tunnelväxthus utvecklas och mognar fortare än när du odlar på friland. Tunnelväxthus och bågväxthus är också en perfekt plats att förodla och vänja av plantor som ska planteras ut. Kombinerar du med uppvärmning och/eller värmekablar kan du odla i tunnelväxthus även under vinter från mellansverige och söderut. Inne i tunnelväxthuset är växterna skyddade mot hårda vindar, hastiga temperaturskillnader, kraftigt regn och snö.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.