Just nu! 25% på allt från KENT & STOWE

Planteringskrukor - Såkrukor och odlingskrukor

Handla planteringskrukor enkelt online. Vi har ett mycket brett sortiment med såkrukor och odlingskrukor som passar alla stadier av växternas tillväxt.

Perennkrukor och såkrukor

En planteringskruka använder vi när vi frösår, sticklar och skolar upp plantor. Det finns både runda och fyrkantiga planteringskrukor, där vi brukar kalla de lite större fyrkantiga krukorna för perennkrukor, de små i lite enklare kvalitet kallar vi såkrukor eller sticklingskrukor och den stora, djupa benämns roskruka.

Planteringskrukor av kvalitet

Kvaliteten på alla våra större planteringskrukor är mycket bra och du kan använda dem under många år framöver vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ för hållbar odling. När de någon gång i framtiden går sönder ska de återvinnas och sorteras som plastavfall.
Vi har många olika planteringskrukor. Välj bland runda eller fyrkantiga plastkrukor i proffskvalitet som passar olika växter under olika växtstadier.

Vi har även plastkrukor i storpack för dig med lite större odlingar samt potatishinkar, orkidékrukor, fiberkrukor och nätkrukor.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.