Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Odlingskrukor - Såkrukor och planteringskrukor

Upptäck vårt breda sortiment av odlingskrukor online. Här hittar du allt från potatishinkar till orkidékrukor och olika sorters planteringskrukor, perfekta för varje skede i växternas tillväxt.

Från såkrukor till planteringskrukor

Odling börjar ofta i såkrukor och fortsätter sedan till planteringskrukor för att transplantera och skola upp växter. Det finns olika former och storlekar av odlingskrukor, där de mindre och enklare kallas såkrukor eller sticklingskrukor, medan de djupare ofta benämns som perennkrukor eller roskrukor.

Hållbara krukor i kvalitet

Våra större planteringskrukor håller hög kvalitet och är designade för att användas under lång tid. Detta gör dem till ett miljövänligt val för hållbar odling. När de till slut når slutet av sin livscykel kan de enkelt återvinnas som plastavfall.

Mångsidiga valmöjligheter

Vår samling inkluderar olika typer av krukor i proffskvalitet, både runda och fyrkantiga plastkrukor, perfekta för olika växter i olika stadier av tillväxt.

För de som har större odlingar erbjuder vi plastkrukor i storpack samt specialkrukor som potatishinkar, orkidékrukor, fiberkrukor och nätkrukor. Oavsett ditt behov har vi ett brett urval av odlingstillbehör för att passa just din trädgård eller grönsaksodling.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.