FRI FRAKT hela helgen!

Blomfat, plantbrickor och brätten

Köp blomfat och plantbrickor och brätten! Vi har ett brett sortiment som skyddar underlag och kan användas dför underbevattning. 

Mindre vattenåtgång

När man frösår och planterar behöver man ett bra underlag, en stadig bricka att ställa krukor och såbrätten på. En plantbricka där krukor och sålådor kan stå när man vattnar utan att vatten hamnar på fel ställe. 
Att investera i blomfat till krukorna är inte bara en fördel för att skydda underlaget. Odlar du i krukor är risken också större för uttorkning. Då kan blomfatet fånga upp det överskottsvatten som rinner igenom och kan fungera som en extra vattenroservoar som växten kan suga åt sig av när den behöver.  

Enkelt att flytta runt och förvara plantor

Ofta ska frösådder och småplantor flyttas från planteringsbord till en plats under växtlampan eller i fönstret och sedan vidare ut för avvänjning utomhus och in igen. Då behöver man en stabil och lagom stor bricka att förvara dem på.


Vi har en mängd olika sorters brätten, fat och planteringsbrickor i stadiga material av hög kvalitet som passar mycket bra för denna användning.

 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.