Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Sprutpistol och bevattningsmunstycke

Med en sprutpistol ser du till att vattnet hamnar precis där det ska. Den ligger skönt i handen och gör vattning och rengöring roligt och effektivt. Välj bland flera olika modeller, alla av hög kvalitet.

Har man väl börjat använda sprutpistol för vattning och rengöring vill man aldrig gå tillbaka till vanlig slangspridning. Vattnet hamnar precis där det ska och ett reglerbart bevattningsmunstycke ser till att trycket blir rätt. Vattningen med sprutpistol blir därmed

  • enkelt
  • tidsbesparande
  • klimatsmart

Och det blir inte något slöseri på vatten.

Flopro sprutpistoler och munstycken

Vår huvudserie Flopro har olika modeller av sprutpistoler och bevattningsmunstycken i mycket hög kvalitet. De är alla kompatibla med marknadens större märken av sprutpistol och vattenslangar som Gardena och Hozelock.

Sprutpistoler för olika användningsområden

En sprutpistol har ett stort användningsområde, förutom att den är bekväm att jobba med. Man når alla växter och kan punktvattna i rabatter, krukor och amplar som hänger en bit upp. Med ett reglerbart bevattningsmunstycke ställer du enkelt in tryck och strålbredd. Mjuka strålar med lågt tryck passar för vattning av sådder, som en sprinklerpistol. För effektiv rengöring av golvytor, växthus, utemöbler med mera ställs sprutmunstycket i stället in på hårda strålar med högt tryck. Koppla till en behållare med rengöringsmedel för riktigt smidig rengöring! 
Välj kort eller lång stav beroende på användningsområde. En kort sprutpistol är smidig och gör det lätt att komma åt i alla skrymslen, medan en lång stav når långt i alla led.

System med trädgårdsslang

Vi har också snygga och smidiga system med trädgårdsslang och tillhörande munstycke och kopplingar som gör bevattningen av din trädgård till en rolig syssla. Med en slangvinda håller du ordning på vattenslangen som samtidigt får en betydligt längre livslängd när den inte utsätts för väder och vind vid förvaring. Perfekt för den lilla ytan som balkong och uteplats med mycket utekrukor och amplar som kräver regelbunden vattning sommartid.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.