15% på ett köp för medlemmar*

Vattenkanna för inomhus och utomhusbruk

Här hittar du vattenkannor i många modeller och storlekar. Våra vattenkannor är i en klass för sig och gör det till en ren fröjd att vattna på balkong, uteplats och inomhus.

Rätt bevattning är en förutsättning för glada växter. Det är inte alltid så lätt; medan krukväxter inomhus ofta får för mycket vatten, är problemet det motsatta utomhus. Här hittar du ett stort utbud så att du kan hitta rätt vattenkanna för dina behov.

Våra kannor är alla av hög kvalitet med lång livslängd.

Snygg vattenkanna inomhus

Inomhus behövs vattenkannor som kan rymma mycket vatten, 2-5 liter, men inte är för tung. Pipen behöver vara lång, så att du når överallt. En vattenkanna ska också ha en bra balans, så att det är lätt att rikta vattnet. Vi vill också ha en snygg vattenkanna inomhus som ett smycke i inredningen; välj i fina färger och metall som mässing och zink.

Vattenkanna utomhus

Utomhus vill vi ha en lite större vattenkanna, upp till 10 l, med en stril som ger en jämn vattning av jordytan vid till exempel sådder. Materialet ska vara stadigt och tåla UV-strålar för en lång livslängd.

Haws vattenkanna

Våra vattenkannor från engelska Haws är riktiga klassiker med genomtänkt design i varje detalj. De är handgjorda och håller extremt hög kvalitet, med 10 års garanti. Haws-kannorna har kommit att bli klenoder att ärva, många kunder återkommer och köper flera storlekar.

Vattenkannor i olika färg och material

I sortimentet hittar du din favorit i retro i flera klassiska färger som grön, zink, vit, vinröd, svart med flera. Givetvis ingår stril i mässing. För den lilla trädgårdsmästaren har vi ett trevligt sortiment av liten vattenkanna i plast i många härliga färger. Vi har också trevliga presentförpackningar med kanna och duschflaska i metall och i flera färger. Guldkannan Towa är vår mest klimatsmarta kanna som är en potta och vattenkanna i smart kombination.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.