Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Bevattning för trädgård, krukor och växthus

Här hittar du alla slags bevattning för krukväxter, trädgård, växthus och balkong. Välj bland vårt heltäckande sortiment från vattenkannor till automatiska självbevattningssystem. Rätt bevattning är en förutsättning för glada växter. Det är inte alltid så lätt; medan krukväxter inomhus ofta får för mycket vatten, är problemet det motsatta utomhus. Vi är måna om att du som kund ska lyckas med din odling. Här hittar du smarta produkter av toppkvalitet som gör bevattningen enkel och tidsbesparande.

Automatisk bevattning

Med automatisk bevattning sparar vi enorma mängder vatten och bidrar därmed till en klimatsmart, hållbar odling. Detta tänk är en ledstjärna i Wexthusets hela filosofi. Vi är också måna om att erbjuda produkter av hög kvalitet med ett långt liv och om möjligt av återvunnet material.

Semesterbevattning

Välj bland våra smarta, flexibla självbevattningssystem om du vill ha en lättskött odling och kunna åka bort. Populära Irrigatia drivs med en solcellsdriven bevattningspump som sköter din semesterbevattning automatiskt. Den kan byggas ut och kompletteras för att passa dina behov i liten eller stor skala.

Bevattning av gräsmatta

För bevattning av gräsmatta finns en rad lösningar med vattenspridare av mycket hög kvalitet med stadiga bevattningsspjut. Några sprinklers är rena konstverken!

Självbevattningssystem

Nyplanterade växter är känsliga för torka; välj bland smarta självvattnande slang, droppbevattning och effektiv rotbevattning till häckar och träd.

Bevattning i växthus

För odlingen i växthus har vi flexibla droppsystem som kan kopplas till en behållare med växtnäring för enkel, automatisk bevattning i odlingsbädd eller kruka.

Bevattning av krukväxter

Våra vattenkannor är i en klass för sig och gör det till en ren fröjd att vattna på balkong, uteplats och inomhus.

Bevattning i trädgård

Vi har också snygga och smidiga system med vattenslangar och tillhörande kopplingar som gör bevattningen av din trädgård till en rolig syssla. Med en slangvinda håller du ordning på slangen som samtidigt får en betydligt längre livslängd när den inte utsätts för väder och vind vid förvaring.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.