Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Odling / Så & förodla / Odlingsbrickor

Planteringsbrickor och plantlådor

Odlingsbricka och planteringsbricka

Plantbrickor, brätten och odlingstråg har man stor nytta av när man håller på med frösådder och sticklingar.
På plantbrickan ställer man krukorna med frösådder så att de blir lätta att vattna och man skyddar samtidigt underlaget från jord och smuts. Med en plantbricka är det också lätt att flytta runt frösådderna utan att varje individuell kruka behöver flyttas.
Vi har ett stort urval plantbrickor och plantlådor i olika storlekar som passar många olika behov. Plantbrickor som passar för fönsterbrädan eller växthuset, plantbrickor att använda utomhus och plantbrickor perfekta för odlingshyllan.

*

Med en odlingsbricka flyttar du lätt runt din odling och skyddar underlaget. Välj i vårt stora sortiment av brickor och brätten för många olika ändamål. En odlingsbricka gör det enkelt att sköta om frösådder och större plantor i krukor. De både skyddar underlaget och gör det smidigt att flytta runt odlingen. De kallas också för planteringsbricka, brätte, odlingstråg och såbricka. Vi har ett stort urval odlingsbrickor i kraftig, återvunnen plast som har en lång livslängd och är lätt att hålla rena. Till skillnad från en odlingsbricka av metall rostar de inte eller fäller ut ämnen som kan vara skadliga för rötterna. Några modeller är måttanpassade för att passa som en bricka till fönsterbrädan. De största är skräddarsydda för en odlingssäck och skyddar underlaget på balkong och uteplats. Använd samma odlingsbricka till flera moment. Den kan fungera som underbevattningsbricka, odlingsplats för krukor såväl som skydd vid omplantering, frösådd och annat odlingspyssel. Vår perforerade såbricka är tänkta för bredsådd av till exempel småblad, kryddörter och andra växtslag. Men de kan också användas som brickor och underlag till krukor. Välj en plantbricka med utstansade fördjupningar om du vill använda brickan som krukbrätte. Överskottsvatten blir då inte stående direkt under krukan utan samlas i fördjupningarna så att luft kommer till underifrån. Vi har också en odlingsbricka som är anpassad till puggbrätten, så att överskottsvatten kan rinna av. Den kan också kompletteras med bevattningsmatta för enkel skötsel. Våra integrerade odlingsbrickor med krukbrätte och bricka är enormt platsbesparande. De gör det också enkelt att sköta om frösådden av lite större frön eller förökning med sticklingar. Brickorna är suveräna och hållbara hjälpmedel som passar för all slags odling; inomhus, i växthusets odlingshylla, i uterum, på balkong och uteplats. Du hittar flera smarta tillbehör som miniväxthus, småkrukor, pluggbrätten och Skandinaviens största frösortiment i vår webshop!

Dela
  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com