Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Upphängning av växtbelysning och tillbehör

I tillägg till vårt omfattande sortiment av olika sorters växtbelysning har vi alla de tillbehör du behöver för dessa.
Här finns armaturer lämpliga för de flesta av våra LED-växtlampor, kablar och utbytesrör till våra fina lysrörsarmaturer med T5-lampor.
Vi har också olika slags upphängning av växtbelysning med hissfunktion som gör det enkelt att reglera höjden av växtlampan över växterna.
Köp tillbehör till din växtbelysning här.

Här kan du läsa mer i vår Faktabank om växtbelysning

*

Här hittar du alla slags tillbehör till din växtlampa som upphängning, ställning och stativ till olika typer av växtbelysning. 

Allt fler upptäcker glädjen med att kunna odla inomhus året runt med växtlampa. Vi har flera olika modeller för smart upphängning av växtbelysning så att du snabbt ska kunna installera lamporna. 
Om du inte kan att förankra lamporna ovanför växterna på ett fönsterbräde, har vi sugproppar till fönsterglas med stativ som ser till att du ändå får en upphängning av din växtbelysning på rätt nivå.

Vill du inte ha din växtbelysning fäst i tak eller hyllor finns olika stativ och ställning för stadig upphängning.

Spana in våra olika system med hiss för upphängning av växtbelysning. Med denna mekanism kan avståndet och därmed ljusmängden enkelt justeras till rätt nivå. 

Här hittar du också andra tillbehör som sladdar, extra armaturer, utbytesrör till våra fina lysrörsarmaturer med T5-lampor och kontrollenheter. 

Det är viktigare än man kanske tror att en växtlampa hamnar på rätt avstånd från plantorna. Ljusstyrkan avtar kvadratiskt med avståndet från lampan. Samtidigt belyses en större yta. Ljuset avtar med kvadraten på avståndet. Om man dubblerar avståndet så når bara 1/4 del så mycket ljus växterna. Det är därför viktigt att lampan kan hänga så nära som möjligt utan att bränna bladen. Använd gärna någon slags reflektor av folie eller skärmar, så att ljuset hamnar på växterna och inte går förlorat åt sidorna.

Med vår multihängare kan du fästa upp till 7 lampor i bredd för optimal belysning. Passar flera modeller som alla storlekar av Sunblaster, men kan också modifieras för att passa Lightwave UNO och andra lampor med liknande fästen.

Wexthuset har Skandinaviens största sortiment av växtbelysning och vi vågar påstå att vi är proffs på växtlampor. I Faktabanken hittar du intressanta artiklar som hjälper dig att förstå och välja rätt växtlampa under Växtbelysning.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.