Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Trädgårdsnäring

Här hittar du trädgårdsnäring av mycket hög kvalitet för alla slags växter. Med rätt näring och en bördig jord kommer dina växter att blomstra och ge rika skördar.

Välnärda växter är friska och ger fin skörd och blomning. De är dessutom mer motståndskraftiga mot skadedjur och sjukdomar. Vi har både flytande trägårdsnäring för enkel dosering och fast formula som är mera långtidsverkande.

Ekologisk och organsisk trädgårdsnäring

Vår trädgårdsnäring är ekologisk och/eller med så högt innehåll av naturliga, organiska ämnen som möjligt och hållbart producerad med hänsyn till vårt klimat.

Stor skillnad på näringsbehov

Det är stor skillnad på växters behov av näring, välj därför trädgårdsnäring efter vad du ska odla.

Näring till sommarblommor

Sommarblommor och grönsaker ska växa mycket och ge stor skörd under en säsong – de har därför stort näringsbehov.

Näring till buskar, träd och perenner

Buskar, träd och perenner däremot, är fleråriga och växer stadigt men långsamt med ett välutvecklat rotsystem. Deras näringsbehov är annorlunda och betydligt mindre. De behöver framför allt en livskraftig, mullrik jord. För dessa växtslag räcker det med en omgång kogödsel på våren.

Näring för trädgårdsland

Vi vet att det kan vara svårt att välja rätt näring för sitt trädgårdsland. Därför är vår organiska trädgårdsnäring anpassad för olika växtslag som gräsmattegödsel, näring för blommor som rhododendron, blåbär med flera.

Näring till bär och grönsaker

Växter som ska ge bär eller grönsaker som blommar och ger frukt, mår bäst av organisk trädgårdsgödsel som kogödsel, blodmjöl, benmjöl eller hönsgödsel.

Näring till köksväxter

För köksväxter som rabarber och potatis har vi både flytande och fast trädgårdsnäring. Välj Allgödsel om du vill göra det enkelt och bara ha en variant till alla växter.

För en bördig jord

En bördig jord måste också vara humusrik av mullämnen för att vara i balans med ett rikt mikroliv. Vårt stora sortiment av produkter för jordförbättring hjälper dig att få en livskraftig jord och därmed välmående växter. Läs vidare i Faktabanken om vilken nytta olika näringsämnen gör i växten och hur du känner igen näringsbrist.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.