Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Presenttips till odlings- och trädgårdsintresserade

Överraska din trädgårds- eller odlingsentusiastiska vän med en gåva som verkligen talar till deras gröna hjärta! Utforska vårt noggrant utvalda sortiment av underbara och prisvärda paket, perfekta för att sprida glädje till din trädgårdsintresserade vän.

Upptäck olika välkomponerade presentförpackningar med praktiska redskap och förtrollande tillbehör med botaniskt tema.

Presenttips för krukväxtälskaren

Överraska krukväxtälskaren med växtnäring för gröna växter och orkidéer i eleganta förpackningar och glasflaskor från Plantsmith. Ge bort en dekrativ krukdekoration eller krukfötter med sagolika motiv av olika djur. En växtlampa är alltid uppskattad för den som älskar sina krukväxter, SunLite växtlampa med teleskopstativ är både praktisk och dekorativ.

Presenttips för sticklingsnörden

Till den som gillar att ta sticklingar kan vi rekommendera att kolla in våra exklusiva blå sekatörer med hög precision, våra egna favoriter när det kommer till det lite mer "fina" arbetet. Ett sticklingspaket med allt man behöver för att ta sina egna sticklingar blir den perfekta presenten till nybörjaren eller den som vill utöka sina kunskaper. En stilfull mindre vattenkanna förenklar bevattningen av de känsliga små plantorna. En minivas blir räddningen för den som snabbt vill ta hand om en avbruten stjälk.

Presenttips för nybörjare i odling

Här blir odlingspaketet den perfekta presenten! Vi har många olika odlingspaket anpassade för olika odlingsmål. Lilla och stora tomat- eller chiliodlingspaketet blir den ferfekta starten för att komma igång med våra mest populära grönsaker. Tillsätt bara vatten! Vi har även olika odlingspaket för frösådd och sticklingar. Eller varför inte ge bort ett groddningspaket för fönsterbrädan? Vissa paket innehåller fröer, andra kan du själv, eller låda mottagaren välja till fröerna de själva vill odla. 

Presenttips för alla odlings- och trädgårdsintresserade

Här finns massor! Vackra redskap i FSC-märkt trä och bambu. Praktiska sekatörer och häcksaxar för ergonomiskt och enkelt arbete. Tåliga trädgårdskläder i form av förkläden, trädgårdshandskar, knädynor m.m. Bevattningslösningar som Irrigatia solcellsdriven bevattning, dekorativa vattenspridare och vattenkannor en är mycket uppskattad gåva som underlättar bevattningsarbetet. Eller varför inte ge bort en gåva med hållbarhettänk, en vacker vattentunna i trä för att samla regnvatten, till din väns, partners eller kollegas 40, 50 eller 60-årskalas. För den som gillar att odla i hydrokultur blir odlingsstationen den perfekta presenten.

Presenttips för snittblomsälskaren

Överraska med en mix av olika fröer till sommarblommor perfekta för snitt. En mindre sekatör blir din väns nya bästis i trädgården när det är dags att plocka in buketter. Ge bort en uppsättning minivaser i olika färger och låt mottagaren komponera i stort och smått för en färgrik vardag. Växtpressen är vår mest uppskattade gåva som låter dig bevara dina favoritblommor och blad för att skapa vackra tavlor och gåvokort.

Presenttips för barn

Gör det roligt för barnen att vara med och hjälpa till med era odlingar och trädgårdsarbete. Det blir en lärorik upplevelse som de tar med sig när de utvecklas och bildar sin egen livsstil. Upptäck vårt underbara sortiment med barnredskap för de små händerna. Även barnredskapen är av hög kvalitet och kan ges vidare när barnen växer upp. Ett förkläde med förvaringsficka i Disney-motiv blir både kul och praktiskt och kan även användas i köket när ni lagar mat och bakar. En knädyna är inte bara praktiskt för att minska nedsmutsning i trädgården, det blir också ett perfekt underlag till utflykten i skogen. 

Presentkort

Låt presentmottagare välja själv så kommer det verkligen till nytta! Köp ett presentkort och skriv ut själv i något av våra förvalda alternativ.

 

Välkommen att välja en odlingspresent hos oss!

Vill du att vi skickar din present direkt till mottagare?
Skriv då in i meddelandet på din beställning det är en present samt mottagarens namn och adress. Välj gärna till vår presentservice så slår vi även in det i ett fint paket..

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.