FRI FRAKT hela helgen!

Spaljé, buskstöd och växtstöd

Köp snygga växtstöd till en spaljé eller buskstöd i rabatten. Vi har också nätta stöd för odling av klättrande växter i kruka.

En spaljé är inte bara ett praktiskt klätterstöd, utan också ska också vara en snygg del av trädgårdens och balkongens inredning. Våra växtstöd är alla av hög kvalitet och med en noga uttänkt design.

Våra klassiska buskstöd och spaljéer görs av stadigt material i väderbeständig, pulverlackerad metall.
Vi har också flexibla växtstöd som enkelt kan monteras ner när växtsäsongen är över och förvaras i förrådet.

Spaljé mot vägg

Genom uppbindning med en spaljé mot en vägg spar du plats och kan odla växter snyggt och prydligt vertikalt på balkong och altan, eller längs plank och husväggar. Här passar jutenät och olika spaljéer till tomater, gurka, luktärter, bönor, björnbär, rosor, klematis och andra klätterväxter.

Växtstöd för friväxande klätterväxter

Växtstöd som obelisker, pyramid, torn, klot eller bågar passar friväxande klätterväxter i kruka, pallkrage, rabatt eller odlingslåda. De blir ett snyggt blickfång med slingrande sockerärter, bönor, rosor, klematis och sommarblommor som klockranka, blomman för dagen, luktärt och indiankrasse.

Buskstöd

Lägre buskstöd är perfekt till höga perenner som riddarsporrar och de med yvigt växtsätt som pioner.
I kökslandet passar högre buskstöd eller en fristående spaljé till klättrande växter som bönor, meloner, gurka och pumpor.

Växtstöd i kruka

Vi har även flera nätta växtstöd som passar för en blomlåda eller odlingslåda som en spaljé.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.