Varukorgen är tom
top.info.shopping_cart
0
0.00 kr
Till Kassan
banner
Navigering
Kundtjänst tel:08-22 50 80
Öppettider: måndag-fredag 9-16
Epost: kundtjanst@wexthuset.com

Växter & Fröer / Gräsmattefrö

Gräsfrö till olika typer av gräsmatta

Gräsmattefrö - Gräsfrö och gräsmatta på rulle

En gräsmatta kan betyda olika saker för olika personer.
För en del är det en yta för lek och spring, för andra en helt ogräsfri, välklippt frodig matta och för andra ett elände som måste klippas med jämna mellanrum!
Oavsett hur du använder din gräsmatta har vi det gräsfrö du behöver för att ditt gräs ska passa ditt behov.

På Gröna Sidorna hittar du massor av information för att lyckas med din gräsmatta.

*

Här kan du köpa gräsmattefrö till alla typer av gräsmatta och Turfquick, färdig gräsfrömatta på rulle.

Gräsmattan är för många trädgårdens centrum. Vi har gräsmattefrö som passar allt från en smaragdgrön green till den slitstarka fotbollsplanen.

Allt fler efterfrågar gräsmatta på rulle. Turfquick är en matta med gräsfrö på rulle som ger rullgräs till mycket lågt pris. Dessa färdiga mattor, preppade med frön – är bara att rulla ut och vattna. Välj bland sorter för en smaragdgrön golfgreen till slitstarka gräsmattefrö för lekytor. Turfquick finns också med ängsblommor för en vild karaktär av din trädgård.

Det ska vara kul att köpa ny gräsmatta! Vi har ett stort sortiment gräsmattefrö att så ut för alla slags behov. Weibulls extra green är en klassisk mix för dig som söker en tät, tålig och frodig gräsmatta.
Välj särskilda sortmixer av grämattefrö för skugga, eller när du vill renovera gräsmattan efter hårt slitage eller vill fräscha upp vintertrötta partier.

Villa Classic är vår mest populära blandning av gräsfrö som täcker de flesta behov. En robust, tålig och vacker gräsmatta med snabb etablering.

Tänk på att vattningen är central för att lyckas med nysådd av gräsmattefrö. Vi har ett stort sortiment av bra bevattningsspridare och timer som gör vattningen enkel.
För den vidare skötseln hittar du också allt du behöver i vår onlinebutik. En luftig och god dränering är central för att gräsrötterna ska trivas. Därför vill vi särskilt rekommendera kontinuerlig tillförsel av dressjord några gånger per säsong.

Mossa i gräsmattan är ett ständigt problemområde. Vår rekommendation är att gynna gräset och se till att gödsla kontinuerligt med kväverikt gödselmedel för gräsmatta. På så vis kommer gräset att konkurrera ut mossan.

Vi får många frågor om skötsel och sådd av gräsmattefrö. I Faktabanken hittar du flera artiklar som hjälper dig lyckas med din gräsmatta.

Dela
  KundtjänstKundtjänst
  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  x
  Kundtjänst

  Välkommen till Wexthusets kundtjänst!

  Du hittar svar på vanliga frågor och kontaktar vår kundtjänst här, eller genom att klicka på chattsymbolen i nedre högra hörnet på sidan.

  Har du frågor om odling och växter?

  Tips, odlingsråd och inspiration om odling och trädgård hittar du i vår faktabank Gröna sidorna.

  Logga in
  x
  Logga in för att handla som återförsäljare
  Glömt lösenord
  x
  Har du glömt ditt lösenord? Ange den epostadressen som du har registrerat kontot med. Vi skickar sedan ett nytt lösenord till din epostadress.
  Skicka

  Vi kontaktar dig inom kort. Du är alltid välkommen att ringa 08-225080 eller mejla sales@wexthuset.com