Allt för din odling Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Väggväxthus och uppfällbara växthus

Alla borde ha ett växthus! Om man inte har en trädgård, eller begränsat med yta så är växthus för placering mot vägg och växthus som passar bra för balkong eller terrass ett bra alternativ. Vi har uppfällbara och utfällbara odlingstunnlar som kan byggas på och växthus du fäller upp och enkelt packar ihop. Praktiskt för dig som vill odla på olika ställen eller bara vill ha ditt växthus uppställt under en del av säsongen.

På balkongen kan ett väggväxthus vara perfekt för att förlänga odlingssäsongen och för att hålla känsliga växter i skydd under vintern. Välj då någon av våra kvalitetsväxthus i aluminium från belgiska ACD. 

För dig som byggern egen stomme finns platsfolie i flera storlekar i riktigt bra proffskvalitet. Odla på balkongen, odla på terrassen och odla var du vill med våra praktiska växthus för alla lägen. Större växthus och orangerier hittar du under vår kategori Växthus i huvudmenyn.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.