Midsommar-REA - Upp till 50% på utvalt!

Trädgårdsdekoration för trädgård och uterum

Gränsen mellan ute och inne suddas ut allt mer. Vi sitter utomhus mer och tack vare värmare och ibland kanske en filt går det att sitta ute även under vår och höst. Har man en trädgård skapas fler sittplatser och även på väg mellan hus och olika platser vill man sätta sin egen känsla på omgivningen med olika dekorationer.
Vi ser numera inte bara praktiskt på vår utevistelse utan tar med oss och pyntar även utomhus.
Välkommen till vårt utvalda sortiment av dekorationer för trädgården.

*

Sätt din personliga prägel med en trevlig trädgårdsdekoration. Välj ur vårt stora sortiment med snygga och unika produkter.

Med en noga utvald trädgårdsdekoration får din utemiljö det där lyftet som gör utemiljön trivsam året om. Vi har ett stort och trevligt sortiment av trädgårdsdekoration att köpa online i naturmaterial som rost, betong, plåt, smide, keramik, sten järn och trä. Allt för att du ska kunna välja just den stil som passar för din utemiljö på balkong, terrass, uteplats och i trädgården.

Våra rostiga trädgårdsdekorationer är populära. Odlare är djurälskare och här finner du trädgårdsdekoration med rådjur, igelkott, fjäril, uggla med fler. Antingen kan denna trädgårdsdekoration hängas upp eller fästas på en pinne.

Vi har också fågelsiluetter för fönster som hindrar fåglar att krocka.

Skapa en japansk stil med trädgårdsdekoration som en staty i betong och en glimmande lykta. Fullända denna harmoniska stil med att plantera bambu och prydnadsgräs för en snygg, kontemplativ plats året om.

Kika på våra populära krukdekorationer pot buddies och potty feet som är vacker, handgjord utsmyckning för krukan. De är perfekta på fönsterbrädan, balkong och uteplats. Med potty feet skyddas golvytan från fuktmärken genom att krukan kommer upp några centimeter från marken. Motiven är växter och djur med olika hundraser, katter och vilda djur. De tillverkas i Storbritannien av krossat sten och harts som sedan handmålats med UV-stabil färg. Krukfötterna tål frost.

Med en fin blomskylt och andra växtskyltar håller du prydlig ordning på allt du sått och satt. Välj bland skyltar i olika material, storlek och färg som tål uteliv. Vi har också pennor för vädertålig skrift med vit eller svart färg.

Här hittar du också fågelbad och trevlig upphängning för fågelmatare och lyktor. Dessa stavar för upphängning finns i rostig eller blank finish och har en snygg krok i toppen för enkel och upphängning.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.