Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Fågelbad Echoes

Fågelbad med citat i ytterkanten.

Pris: 629 kr
Ej i lager
Artnr: 17238
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter, nyttodjur och beställningsvara, se villkor.

Produktbeskrivning

Ett mycket populär fågelbad.

Tillverkat i glaserad terrakotta med en subtil grönfläckig färg.
Fågelbadet är designat med vågiga steg både för det visuella och för att ge extra fotfäste åt fåglar. 

Ytterkanten är märkt med ett citat från poeten William Blake "To see a world in a grain of sand and heaven in a wild flower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour".

Med fågelbadet tillkommer 3 fotstöd som höjer badet från marken. 

Höjd: 5,5 cm
Bredd: 34 cm
Vikt: 2,8 kg

OBS! Tål ej frost, förvaras torrt under vintern

 

Om företaget  Wildlife world

Vi är Englands ledande producent av matstationer och bon för det vilda djurlivet. Vi har ett starkt engagemang för att bevara drabbade djurarter. Ett sätt är att erbjuda värdefulla livsmiljöer för fåglar, däggdjur, amfibier, insekter och vilda djur. Genom åren har vi tilldelats många priser för detta arbete och vi samarbetar med National Trust och djurekologer för att produkterna verkligen ska fylla sitt syfte.
Produkterna testas i vildmarksområden i hjärtat av Devon. Här övervakar vi prestanda och finjusterar funktionerna så att de fungerar optimalt.

Vi arbetar med de högsta miljöstandarder som är möjligt och är en av få leverantörerna med egna verkstäder. Vi använder uteslutande av FSC®-certifierat virke, från välskötta skogar och andra kontrollerade källor.
Vi använder återvunnet material, vattenbaserade färger och tätningsmedel. Vi donerar också regelbundet till naturvårdsorganisationer.

Genom att köpa Wildlife World-produkter hjälper du oss att stödja flera naturvårdande projekt  både i Storbritannien och i hela världen.
 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.