Beskärnings-dagar! Upp till 40% rabatt

Igelkottsbo Igloo

Igelkottshuset Igloo ger igelkotten och andra små däggdjur ett skydd från de många risker de utsätts för i en trädgård som trimmer, spadhugg, husdjur och predatorer.

Pris: 398 kr
Ej i lager
Artnr: 16699
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr**
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter, nyttodjur och beställningsvara, se villkor.
** Gäller ej växthus och plantskoleväxter.

Produktbeskrivning

Igelkottshuset Igloo ger igelkotten och andra små däggdjur ett skydd från de många risker de utsätts för i en trädgård som trimmer, spadhugg, husdjur och predatorer.
Det här lilla huset är mycket säkrare än ett bo i komposten eller i riset där de annars gärna bor.

Stommen är av runt stål med ett filtat vattentätt tak som är täckt med ris och rotting.

Igloo-modellen har tillräckligt med plats för en hel familj med igelkottar. 
Den smala ingången är designad för att avskräcka predatorer som grävling och husdjur.
Detta igelkottshus är tänkt som skydd under sommarsäsongen men kan också användas för övervintring om man täcker och isolerar det med mer löv och grenar.

Placera igelkottshuset på en skyddad plats. Kamouflera huset genom att integrera det i omgivningen med blad och löv.
Lägg gärna lite torkat gräs inne i iglon som kan användas för boningsmaterial.

Mått: 22 x 59 x 53 cm
Vikt: 1,4 kg

Om företaget  Wildlife world

Vi är Englands ledande producent av matstationer och bon för det vilda djurlivet. Vi har ett starkt engagemang för att bevara drabbade djurarter. Ett sätt är att erbjuda värdefulla livsmiljöer för fåglar, däggdjur, amfibier, insekter och vilda djur. Genom åren har vi tilldelats många priser för detta arbete och vi samarbetar med National Trust och djurekologer för att produkterna verkligen ska fylla sitt syfte.
Produkterna testas i vildmarksområden i hjärtat av Devon. Här övervakar vi prestanda och finjusterar funktionerna så att de fungerar optimalt.

Vi arbetar med de högsta miljöstandarder som är möjligt och är en av få leverantörerna med egna verkstäder. Vi använder uteslutande av FSC®-certifierat virke, från välskötta skogar och andra kontrollerade källor.
Vi använder återvunnet material, vattenbaserade färger och tätningsmedel. Vi donerar också regelbundet till naturvårdsorganisationer.

Genom att köpa Wildlife World-produkter hjälper du oss att stödja flera naturvårdande projekt  både i Storbritannien och i hela världen.
 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.