Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Växtstöd Grow Through, grön, 3-pack

Ett perfekt stöd för perenner med långa och svajiga stjälkar.

Pris: 598 kr
Ej i lager
Artnr: 17579
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter, nyttodjur och beställningsvara, se villkor.

Produktbeskrivning

Harrod 5 ring Grow Through Plant Supportperfekt stöd för perenner med långa och svajiga stjälkar som minimerar risken för att de bryts och faller ut.

Dessa smarta växtstöd kommer att hålla enskilda stammar och stjälkar åtskilda samtidigt som den stödjer upp dem.
Stödet håller även för större växter som pioner och rudbeckia.

Stödet är pulverlackad i färgen Dark Olive Green och tillverkad av 6 mm tjocka galvaniserade ståltrådspinnar som smälter väl in i bakgrunden.

- Pulverlackerad olivgrön finish
- Diametern på ringarna är ca. 14cm
- Levereras i en förpackning med 3 st
- 5 års garanti

Höjd: 60 cm
Diameter: 14 cm
Färg: Olivgrön

 

Miljöbilder på produkter från Harrod Horticultural

Om Harrod Horticultural

Harrod Horticultural har ett mycket gott rykte och är kända för att introducera ny och spännande design av eleganta och nya trädgårdsstrukturer och produkter till marknaden. 

Varje produkt är tillverkad med hjälp av noggrant utvalda tåliga material, oavsett om det är själva ramen eller fixeringarna. Därför har många av produkterna en mycket lång garanti.

De kraftiga stålprodukterna är galvaniserade inifrån och ut och är sedan pulverlackade för att åstadkomma en attraktiv, väderbeständig finish. Något som verkligen ger valuta för pengarna!

60 år tillverkningskompetens är hörnstenen i deras framgångsrika produktsortiment. Varje produkt är resultatet av excellens inom brittisk teknik med hjälp av etablerade och avancerade nya tekniker för att möjliggöra leverans av produkter av högsta kvalitet och funktion.

Harrod Horticulturals namn har varit synonymt med kvalitet sedan 1954. Varje steg i tillverkningen från produktdesign, tillverkning, förpackning, leverans och administration sker på ett ställe för att garantera god kvalitetskontroll.

På Harrod strävar man efter total kundnöjdhet. Harrods är ISO9001-certifierade och har fått utmärkelser som "Investor in People" Gold status och uppnått "Recognized for Excellence 3 Star" hos British Quality Foundation.
 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.