Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Växtstöd Pyramid, grönt

Växtstöd obelisk i traditionell form ger ett magnifikt och praktiskt stöd för växterna i din trädgård.

Pris: 5199 kr
Beställningsvara. Info om leveranstid se nedan
Skrymmandetillägg tillkommer
Beställningsvara med förskottsbetalning. Se våra villkor.
Artnr: 17577
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter, nyttodjur och beställningsvara, se villkor.

Produktbeskrivning

Pyramidobelisk som har designats enligt högsta standard, godkänd av RHS (Royal Horticultural Soceity).

Obelisken är 211 cm hög med en basbredd på 60 cm som gör den stabil utan att en behöver gjutas fast vilket gör den idealisk även för uteplats eller däck.


Den ljusgröna stålramen är tillverkad av 25 mm x 1,5 mm kvadratstål som är galvaniserat inuti och utanpå för extra lång livslängd. Färgen är högtemperaturpulverbelagd i lichen green, en ljusgrön färg och ger en hållbar, väderbeständig finish.

- Tillverkad av ljusgrön galvaniserad 25 mm bred x 1,5 mm kvadratstål
- Ramaverket är galvaniserad inifrån och ut för lång livslängd
- Diskreta fixeringar i rostfritt stål
- Obelisk utformad och tillverkad i Storbritanien
- Otroligt stabil
- Lämplig för användning på uteplats och områden med hårt underlag
- Levereras i platt paket för enkel leverans
- Snabb att montera
- 10 års ramgaranti

Höjd: 211 cm
Bredd: 60 cm
Färg: Ljusgrön

 

Miljöbilder på produkter från Harrod Horticultural

Om Harrod Horticultural

Harrod Horticultural har ett mycket gott rykte och är kända för att introducera ny och spännande design av eleganta och nya trädgårdsstrukturer och produkter till marknaden. 

Varje produkt är tillverkad med hjälp av noggrant utvalda tåliga material, oavsett om det är själva ramen eller fixeringarna. Därför har många av produkterna en mycket lång garanti.

De kraftiga stålprodukterna är galvaniserade inifrån och ut och är sedan pulverlackade för att åstadkomma en attraktiv, väderbeständig finish. Något som verkligen ger valuta för pengarna!

60 år tillverkningskompetens är hörnstenen i deras framgångsrika produktsortiment. Varje produkt är resultatet av excellens inom brittisk teknik med hjälp av etablerade och avancerade nya tekniker för att möjliggöra leverans av produkter av högsta kvalitet och funktion.

Harrod Horticulturals namn har varit synonymt med kvalitet sedan 1954. Varje steg i tillverkningen från produktdesign, tillverkning, förpackning, leverans och administration sker på ett ställe för att garantera god kvalitetskontroll.

På Harrod strävar man efter total kundnöjdhet. Harrods är ISO9001-certifierade och har fått utmärkelser som "Investor in People" Gold status och uppnått "Recognized for Excellence 3 Star" hos British Quality Foundation.
 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.