Fri frakt över 499 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel
Bottendel till rektangulär L-kruka

Bottendel för kruka corten 45x75 cm

Bottendel som passar Flexigardens L-kruka.

Pris: 495 kr
I lager
Artnr: 24079
Fri frakt över 499kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter och nyttodjur, se villkor.

Produktbeskrivning

Bottendel som passar Flexigardens kruka i corten. Passar dig som vill ha krukan på terrass eller stenläggning. Dräneringshålen förhindrar att växterna blir stående i vatten.

- Bottendel till Flexigardens kruka
- Hjul finns som tillbehör
- Med dräneringshål

Mått: 45 x 75 cm
Vikt: 5,8 kg

Monteringsanvisning:
Använd handskar när du hanterar den orostade krukan. Det förhindrar fingeravtryck på materialet som kan synas när krukan senare rostar. För montering av krukan behöver du en torxnyckel nr 3 och en hylsnyckel nr 8. När du köper krukan är den orostad eller i början av sin rostning. Det tar upp till två år innan krukan är färdigrostad, beroende på väder och vind. När krukan fått sin gyllenbruna färg avstannar rostningen och krukan har ett skyddande lager som förhindrar genomrostning. Cortenstål är mycket hållbart.

Montering av botten
Lägg ned den färdigmonterade krukan. Se till att de nedersta skruvarna är löst dragna. Om du ska använda hjul på botten monteras dessa enklast innan botten monteras i krukan. Placera sedan botten på plats och justera in genom att skruva skruvarna löst och efterdra dem när alla skruvar passats in.

Montering av botten på L-kruka i corten

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2021 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.