Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Kruka corten hjulsats

Hjulsats som passar Flexigardens kruka med botten.

Pris: 230 kr
I lager
Artnr: 22504
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter, nyttodjur och beställningsvara, se villkor.

Produktbeskrivning

Hjulsats som passar Flexigardens kruka med botten. Förenklar flytt av krukan när man vill skydda växter från sol eller vill använda krukan som rumsavdelare. Hjulen ska ej rullas på kullersten, enbart på slätt underlag!

- Fyra hjul till Flexigardens kruka
- Flytta krukan enkelt
- Svängbara hjul

Monteringsanvisning:
Använd handskar när du hanterar den orostade krukan. Det förhindrar fingeravtryck på materialet som kan synas när krukan senare rostar. För montering av hjulsatsen behöver du en torxnyckel nr 5 och en hylsnyckel nr 13. När du köper krukan är den orostad eller i början av sin rostning. Det tar upp till två år innan krukan är färdigrostad, beroende på väder och vind. När krukan fått sin gyllenbruna färg avstannar rostningen och krukan har ett skyddande lager som förhindrar genomrostning. Cortenstål är mycket hållbart.

Montering av hjulsats på botten
Hjulsatsen monteras med fördel innan botten monteras i krukan. Placera skruven i hjulet och skjut upp dem genom hålet i botten. Placera muttern på plats. Håll emot med torxnyckeln på skruvhuvudet och dra åt muttern med hylsnyckeln. Lägg ned den färdigmonterade krukan. Se till att de nedersta skruvarna är löst dragna. Placera sedan botten på plats och justera in genom att skruva skruvarna löst och efterdra dem när alla skruvar passats in.

Montering av hjulsats på L-kruka i corten

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.