Fri frakt över 690 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Kruka corten med botten 30x30x40 cm

Dekorativ utekruka i 2 mm cortenstål.

Pris: 1845 kr
I lager
Artnr: 22501
Klimatkompenserad frakt
Fri frakt över 690 kr
14 dagars returrätt*
30 dagars öppet köp*
* Ej växter, nyttodjur och beställningsvara, se villkor.

Produktbeskrivning

Dekorativ utekruka i 2 mm cortenstål. Cortenstål är ett hållbart material, som efter cirka två år avstannar i sin rostning och bildar ett skyddande lager. Krukan får därmed en väldigt god hållbarhet. Dräneringshålen förhindrar att växterna blir stående i vatten. Hjul finns som tillbehör. OBS! Ska ej rullas på kullersten, enbart på slätt underlag!

- Rostar till vackert gyllenbrun färg
- Cortenstål = rostar inte sönder
- Lätt att montera

Mått: 30 x 30 x 40 cm
Vikt: 10,5 kg
Material: Svenskt stål

Monteringsanvisning:
Använd handskar när du hanterar den orostade krukan. Det förhindrar fingeravtryck på materialet som kan synas när krukan senare rostar. För montering av krukan behöver du en torxnyckel nr 3 och en hylsnyckel nr 8. När du köper krukan är den orostad eller i början av sin rostning. Det tar upp till två år innan krukan är färdigrostad, beroende på väder och vind. När krukan fått sin gyllenbruna färg avstannar rostningen och krukan har ett skyddande lager som förhindrar genomrostning. Cortenstål är mycket hållbart.

Montering av kruka med botten
Börja med att skruva i den översta skruven på varje sida. Sidan med vinkeln ska placeras innanför den raka sidan. När alla sidor är ihopsatta fortsätter du nedåt med resterande skruvar. Skruva dem löst först. Lägg ned den färdigmonterade krukan. Hjulsatsen monteras med fördel innan botten monteras i krukan. Placera sedan botten på plats och justera in genom att skruva skruvarna löst och efterdra dem när alla skruvar passats in.

Montering av L-kruka med botten

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2024 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.